19.10.12

Short stories19.10.2012





Από αυτή τη Δεύτερα αναλαμβάνει εκ νέου την παρουσίαση του κεντρικού  δελτίου ειδήσεων η Έλλη Στάη, στη ΝΕΤ. Το πόρισμα της ΕΔΕ δεν έδειξε ευθύνες και παρά τις εντάσεις που υπήρξαν ακόμη και χθες , οι δύο πλευρές συνεχίζουν κανονικά. Τη “φωτιά” ανέλαβε να σβήσει για μια ακόμη φορά ο Νίκος Σίμος, αφού στο Ραδιομέγαρο, οι αθρόες προσλήψεις δημιούργησαν “νέα βιλαέτια”, ανάλογα με τους πολιτικούς που τους στηρίζουν.


**Τον παλαίμαχο διεθνή μπασκετμπολίστα Νίκο Οικονόμου φιλοξενεί  ο Γιώργος Συρίγος απόψε στην εκπομπή “Super Euroleague» απόψε  στο Novasports 3 (00.00). H εκπομπή «Super Euroleague» θα θα μεταδώσει ρεπορτάζ από τον αγώνα Ανατολού Εφές – Ολυμπιακός καθώς και από τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας για την 2ης αγωνιστική της φάσης των ομίλων.


**Πρεμιέρα την Τρίτη για το Αλ  Τσαντίρι  αυτή την Τρίτη. Ο Λάκης Λαζόπουλος, το ισχυρό χαρτί του Alpha επιστρέφει για 9η χρονιά στις τηλεοπτικές οθόνες, αποδομώντας την επικαιρότητα. 

**Τουρνουά Footvolley  στη Nona  μαζί με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού
Ζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα, και  τους Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, Κώστα Σόμμερ, Μιχάλη Μουρούτσο.  Το τέταρτο τουρνουά θα προβληθεί σε μαγνητοσκόπηση απόψε (στις 22:00) από το NS3 και το τελικό τουρνουά απευθείας από το ίδιο κανάλι Κυριακή (12:00).

Δεν υπάρχουν σχόλια: