16.10.12

Short stories16.10.2012




**Χρήματα και για τα ΜΜΕ του κόμματος, ζητάει από τους υποστηρικτές του, το ΚΚΕ.  Στην ανακοίνωση για την οικονομική εξόρμηση, αναφέρεται «το ΚΚΕ βίωσε ήδη βαρύ οικονομικό πλήγμα τόσο από την καπιταλιστική κρίση όσο και από την πολιτική επίθεση που δέχτηκε η περιορισμένη οικονομική δραστηριότητά του, προκειμένου να εκδίδει τα έντυπά του, το ‘Ριζοσπάστη’, το πολιτικό βιβλίο μέσω της 'Τυποεκδοτικής', να διατηρεί το ραδιόφωνο και την τηλεόραση του ‘902’, η λειτουργία της οποίας ανεστάλη.  


**Απεργία αύριο Τετάρτη στα ΜΜΕ σύμφωνα με απόφαση του διασωματειακού. Για την Πέμπτη τα σωματεία αποφάσισαν να συμμετέχουν στην απεργία των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, με 4ωρη στάση εργασίας, από τις 11.00 το πρωί, ως τις 3.00 το μεσημέρι. Θα εξαιρεθούν όσα ΜΜΕ μεταδώσουν τις κινητοποιήσεις.

**Κι άλλη απομάκρυνση από κρατικό ΜΜΕ. Η κυβέρνηση προχώρησε χθες στην διακοπή της συνεργασίας με το γενικό διευθυντή του ΑΠΕ, Ηλία Μάτσικα και ενώ προωθεί τη συγχώνευση της υπηρεσίας με την ΕΡΤ…

**Κυκλοφορεί σε βιβλιοπωλεία το 9ο τεύχος του περιοδικού “HUMBA!» αναζητώντας το κοινωνικό και πολιτικό νόημα των σπορ. Ξεχωρίζει το άρθρο για το Γιουγκοσλαβικό αθλητισμό και τον εμφύλιο πόλεμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: