2.10.12

Short stories02.10.2012




 **«Στοπ» στην επίγεια μετάδοση του σήματος του Euronews Greece θέτει η νέα διοίκηση της ΕΡΤ. Σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως δεν πρόκειται για εγχείρημα της ΕΡΤ, αν και η εταιρεία είναι μέτοχος του ευρωπαϊκού δικτύου, και πως δεν έχει εμπλακεί στις προσλήψεις που έκανε η νέα εταιρεία, Euronews Greece και πως δεν είναι αρμόδια για την αδειοδότηση του και την εκπομπή μέσω της επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης. Ακόμη δηλώνει πως η ΕΡΤ “αποφάσισε να επαναπροσδιορίσει το πλαίσιο της συνεργασίας με το EURONEWS”.


**Στο Βαλκανικό, υπό διαμόρφωση, ραδιοφωνικό δίκτυο του, εντάσσει τους ελληνικούς του σταθμούς, Easy και Ρυθμό, ο ΑΝΤ1. Στο ίδιο δίκτυο περιλαμβάνονται  οι υπάρχουσες ραδιοφωνικές επιχειρήσεις  του Ομίλου τη Σερβία και το Μαυροβούνιο. Επικεφαλής του ANTENNA RADIO Group αναλαμβάνει ο Eric Hansen πρώην αντιπρόεδρος της SBS Broadcasting  για το Ραδιόφωνο στην Ευρώπη.

**Νέα 48ωρη απεργία κήρυξαν τα σωματεία, ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ, ΕΤΗΠΤΑ στην “Αυριανή. Ζητούν την εφαρμογή των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων και των καθυστερούμενων οφειλών των εργαζομένων”

**Ως τις 10 Οκτωβρίου καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να εκδηλώσουν, το ενδιαφέρον τους στην ΕΣΗΕΑ, τις προτάσεις τους ενδιαφέρονται για τη μίσθωση δύο καταστημάτων ιδιοκτησίας της, τα οποία βρίσκονται στο ισόγειο του Μεγάρου επί των οδών Ακαδημίας 20 και Βουκουρεστίου 21, στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: