26.9.12

Short stories26.09.2012


Επιστρέφει στην ΕΡΤ με μικτές αποδοχές 3.500 ευρώ ο  Παύλος Παπαδημητρίου σε θέση ειδικού συμβούλου, για έναν χρόνο, με εισήγηση  που υπογράφει ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, Νίκος Σίμος.  Αντικείμενο της εργασίας του διευθυντή του www.pamesports.gr  θα είναι ο σχεδιασμός των αθλητικών μεταδόσεων, συμπεριλαμβανομένου του ποδοσφαίρου, αλλά και ο σχολιασμός στη διάρκεια των αθλητικών εκπομπών, επιστρέφοντας με αυτόν τον τρόπο στην “Αθλητική Κυριακή”.



**Νέο πακέτο συνδρομής από τη nova. Η Multichoice με 29,90 ευρώ το μήνα, θα  προσφέρει τα 4 κινηματογραφικά της κανάλια, novacinema  με τις  καλύτερες ταινίες από τα μεγαλύτερα στούντιο του Χόλιγουντ σε Α’ προβολή και  τις  νέες  σειρές. Μαζί προσφέρονται τα κανάλια,   Fox, Discovery Channel, Animal Planet, National Geographic Channel, The History Channel, Travel Channel, Nat Geo Wild., Novasports Highlights, Eurosport1, Eurosport2, Motors TV όλα τα εθνικής εμβέλειας κανάλια, κ.α.

**Εξώδικο προς τον Πέτρο Κυριακίδη, πρόεδρο και διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου Κυριακίδη “για την αντεργατική και προκλητική συμπεριφορά, που έχει επιδείξει” έστειλαν τα ΔΣ των ΕΣΗΕΑ, ΕΣΠΗΤ, ΕΠΗΕΑ, ΕΤΗΠΤΑ και ΕΦΕ. καθώς εξακολουθεί να μην καταβάλει τις δεδουλευμένες αποδοχές των μηνών Ιουνίου, Ιουλίου, Αυγούστου των  εργαζομένων  σε «Espresso” και «Athens News”, Flash και www.espressonews .gr»

**Πρόστιμο 15.000 ευρώ επέβαλε το ΕΣΡ  στο Extra Channel για συγκεκαλυμμένη διαφήμιση ενώ σύσταση επιβλήθηκε στον ίδιο σταθμό για διαφήμιση οζονοθεραπείας.  Η Ραδιοτηλεοπτική Αρχή επέβαλε πρόστιμα σε 3 ακόμη περιφερειακούς σταθμούς (Super TV, TOP Channel, Αιγαίο  TV)

**Νέα 48ωρη απεργία κήρυξαν στην «Αυριανή» η ΕΣΗΕΑ, η ΕΠΗΕΑ και η ΕΤΗΠΤΑ από σήμερα ως και την Πέμπτη. Οι ενώσεις ζητούν την εφαρμογή των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων και των καθυστερούμενων οφειλών των εργαζομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: