22.9.12

Short stories22.09.2012




“Επιπλέον, όμως, η ενέργεια αυτή είναι παράνομη, καθόσον αντιβαίνει στους κανόνες, που παγίως τηρεί το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, για την ενημέρωση του κοινού, αφού αποτελεί ουσιαστικά εξαπάτηση των θεατών, ότι πρόκειται για άμεση ενημέρωση ενώ δεν είναι τέτοια”, αναφέρει μεταξύ άλλων η ΕΣΗΕΑ στην επιστολή της προς το ΕΣΡ , για την προσπάθεια τηλεοπτικών σταθμών να μεταδώσουν μαγνητοσκοπημένο πρόγραμμα κατά την απεργία της Δευτέρας.


**Ένας ακόμη σταθμός κατέβασε ρολά. Μετά από 23 χρόνια λειτουργίας  ο Star FM  στη Θεσσαλονίκη , με υψηλά ποσοστά ακροαματικότητας, ανακοίνωσε τη διακοπή λειτουργίας του.
**Τα παλιά θυμήθηκε ο Σταμάτης Μάλελης ξεναγώντας την Έλλη Σταη στις εγκαταστάσεις του  Star Channel. Είναι οι άνθρωποι που “άνοιξαν” τα τηλεοπτικά παράθυρα στην παλιά τηλεόραση του Σκάι, αλλάζοντας τους κανόνες του τηλεοπτικού παιχνιδιού.

**Παρά τις προσπάθειες  των στελεχών της ΕΡΤ, η  Αθνή Σαλαγκούη, κόρη του πρώην υπουργού της  ΝΔ., δεν θα παρουσιάζει την εκπομπή  Συμβαίνει τώρα», με το Φανη Παπαθανασίου και τη Λίνα Κλείτου, αλλά πλέον θα δοκιμαστεί στην απογευματινή ζώνη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: