21.9.12

Short stories21.09.2012



**Κινητικότητα γύρω από το ανταποδοτικό τέλος . Ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Ασημάκης Παπαγεωργίου- υποστήριξε πως δεν αντίκειται στο Σύνταγμα  η  μεταφορά του 25% του ανταποδοτικού τέλους της ΕΡΤ στο ΛΑΓΗΕ, θεωρώντας πως δεν υπάρχει νομικό ζήτημα, όταν τα νοικοκυριά θα πληρώνουν  ένα ευρώ το μήνα αντί για ραδιοτηλεοπτικό πρόγραμμα, τα φωτοβολταϊκά ελλείμματα  μιας άλλης εταιρείας! Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων  Ελλήνων Τ. Κουϊκ κατήγγειλε την απουσία του καθ’ ύλην αρμόδιου υφυπουργού, Σ. Κεδίκογλου, δηλώνοντας πως θα επαναφέρει το θέμα. Πάντως η συζήτηση αυτή δεν σταματάει εδώ.

** Ο Στρατής Λιαρέλης αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή στον ΑΝΤ1TV, διατηρώντας παράλληλα και τη θέση του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του σταθμού. Στο παρελθόν ο Σ. Λιαρέλης έχει διατελέσει και γενικός διευθυντής στο Alter.

**θετικά είναι τα πρώτα μηνύματα από την εκπομπή ανάλυσης- παρουσίασης μετά τον αγώνα Ολυμπιακός Σάλκε. Με ένα τρόπο γρήγορο και εύληπτο τρόπο ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, ο Αντώνης Καρπετόπουλος, με το Γιώργο Λιώρη έδωσαν το στίγμα του ματς, το οποίο παρακολούθησε μεγάλο τμήμα του πληθυσμού.

**Με νέα απεργία σήμερα στα ΜΜΕ του ομίλου Κυριακίδη (Espresso, Athens News, espressonews.gr,  Flash) απαντούν τα σωματεία, ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ, ΕΣΠΗΤ, ΕΤΗΠΤΑ, ΕΦΕ στην μη εξόφληση των  δεδουλευμένων  αποδοχών  των μηνών Ιουνίου, Ιουλίου, Αυγούστου και την εξόφληση του επιδόματος αδείας των εργαζομένων. Και όπως φαίνεται κάποιος ετοιμάζει ήδη να καλύψει το κενό της “Espresso».

Δεν υπάρχουν σχόλια: