4.9.12

Short stories04.09.2012



**Κινητοποιήσεις στο συγκρότημα του Πέτρου Κυριακίδη.  Η απεργία στα ΜΜΕ  του ομίλου, «Espresso”, www.espressonews , “Athens News» και Flash λήγει σήμερα στις 4.00 το μεσημέρι. Τα σωματεία του κλάδου καλούν όλους τους εργαζόμενους του ομίλου, συμπεριλαμβανόμενων και αυτών στο Sunny Channel για να αποφασίσουν τι θα πράξουν με δεδομένο πως ο επιχειρηματίας χρωστάει τους μήνες, Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο και το επίδομα ανεργίας.

**Κινητικότητα και στο Mega. Μετά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, και αφού οι βασικοί μέτοχοι είχαν δεσμευτεί πως δεν θα μεταβάλουν το ποσοστό τους, ο ΔΟΛ μεταβίβασε 457.190 μετοχές,  συνολικής αξίας 366.328 ευρώ σε άγνωστο αγοραστή.

**Αποκλειστικά από τον Σεπτέμβριο, στο κανάλι του National Geographic,
Το  ειδικό αφιέρωμα ‘World Heritage Special” μεταδίδει αποκλειστικά, το Σεπτέμβριο, το National Geographic, μεσα από τη nova. Μια λεπτομερή ματιά σε μερικά από τα πιο εκπληκτικά φυσικά και τεχνητά θαύματα της παγκόσμιας κληρονομίας αναγνωρισμένα από την UNESCO.

** Την επόμενη Πέμπτη αναμένεται να συζητηθούν στο ΔΣ της ΕΡΤ οι συνεργασίες- προσλήψεις των νέων στελεχών, όπως ο Αιμίλιος Λιατσος για τη θέση του γενικού διευθυντή ειδήσεων, του Γιώργου Μπραμου στο πρόγραμμα και του Πέτρου Μάη, για την οικονομική διεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: