17.7.12

Short stories17.07.2012




**Με τη φωνή του  Χρήστου Σωτηρακόπουλου οι αγώνες του Champions League στη nova. Από τη νέα σεζόν ο δημοσιογράφος, μετά τη διακοπή της πολυετούς συνεργασίας του με το Mega θα περιγράφει για λογαριασμό του συνδρομητικού δικτύου  τις  μεταδόσεις του  Champions League, του Europa League του αγγλικού πρωταθλήματος  ενώ θα σχολιάζει και τη  SuperLeague  στην κυριακάτικη εκπομπή των Πανούτσου- Καρπερόπουλου. Στο Mega, ο Χ. Σωτηρακόπουλος θα έχει την περιγραφή μόνο των  αγώνων της εθνικής ποδοσφαίρου,  και το σχολιασμό σε σημαντικά αθλητικά γεγονότα.


**Υψηλό μερίδιο τηλεθέασης 37,9% κατά μέσο όρο συγκέντρωσε, στην ΕΤ1,   ο   τελικός του Ευρωπαϊκού  Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Νέων στην Εσθονία μεταξύ Ελλάδας και Ισπανίας, την περασμένη  Κυριακή 15 Ιουλίου. Το ποσοστό στους άνδρες  ηλικίας 25-44 ετών ήταν 39,5%.

 ** Η πρώτη επαφή με τους εκδότες του πρωθυπουργού είναι γεγονός. Ο Αντώνης Σαμαράς  υποδέχθηκε χθες με το προεδρείο της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων  Αθηνών, εκπροσωπούμενο από τον πρόεδρο του Σ. Ψυχάρη και το αντιπρόεδρο, Δ. Ρίζο.

**Στο κλείσιμο του Καναλιού της Βουλής προγραμματίζεται η κυβέρνηση, σύμφωνα με δηλώσεις του υφυπουργού ΜΜΕ, Σ. Κεδίκογλου. Το κόστος της αυτόνομης λειτουργίας του ανέρχεται σε 4 εκατ. ευρώ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: