12.7.12

Short stories12.07.2012



 Στο στόχαστρο της ΝΔ αυτή τη φορά η εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση» στη ΝΕΤ. Με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας ο στενός συνεργάτης του Α. Σαμαρά, έκανε μια επικριτικη αναφορά στους δημοσιογράφους της εκπομπής όσο και στο Στέλιο Κούλογλου, προκαλώντας σάλο στο Internet. Ως «ανησυχητικό δείγμα γραφής και προθέσεων» χαρακτηρίζει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Δημήτρης Τρίμης, τη στάση του Γ. Μουρούτη. 


**Το ενδεχόμενο έκδοσης ενός επετειακού φύλλου την 31 Ιουλίου 2012, υπενθυμίζοντας την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της «Ελευθεροτυπίας» εξετάζουν οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα. Πάντως οι πιέσεις της τράπεζας Alpha προς την εκδοτική εταιρεία, δίνουν  και τον τόνο.

**Η μεγάλη μέρα για το Mega είναι σήμερα.Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς θα ελέγξει εκ νέου την πρόταση για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας έως και του ποσού των 10 εκατ.  ευρώ.

**Η nova θα δείξει , σύμφωνα με πληροφορίες τις δύο αναμετρήσεις του  Ατρόμητου για τα play off του Europa League, στις 23 και 30 Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: