10.5.12

Ώρα Final Four για την ΕΡΤ



Διπλή κάλυψη του  Final 4  του  Euroleague από ΕΡΤ  και nova  με τη μεγάλη μάχη του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη Οι αγώνες και οι εκπομπές για το Final 4 θα μεταδοθούν εκτός από την ΕΤ1 και σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας από το ψηφιακό κανάλι ERT HD και διαδικτυακά στο www.ert.gr με τους Δημήτρη Χατζηγεωργίου και Βαγγέλη Ιωάννου στην περιγραφή.  

Αναλυτικά, απόψε στις 20.00 ξεκινάει η εκπομπή Euroleague Μπάσκετ  - Final Four,  με αφιερώματα στους τέσσερις φιναλιστ,. Την Παρασκευή (17.00) είναι  προγραμματισμένο το pregame με το  Γρηγόρη Παπαβασιλείου και τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη και αμέσως μετά η  ζωντανή μετάδοση της αναμέτρησης ΤΣΣΚΑ - Παναθηναϊκός. Στις 20.00 θα ακολουθήσει η εκπομπή Euroleague Μπασκετ  - Final Four μια ώρα μετά θα μεταδοθεί ο αγώνας του Ολυμπιακού με τηνΜπαρτσελόνα. Με την ολοκλήρωση του αγώνα, θα ακολουθήσει η ανάλυση της βραδιάς, με συνεντεύξεις, δηλώσεις των πρωταγωνιστών, ζωντανή σύνδεση με τη Κωνσταντινούπολη και όλα τα παραλειπόμενα των δύο ημιτελικών.
 Το Σάββατο στις 20.00, η εκπομπή Euroleague Μπάσκετ  - Final Four θα  μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα τελευταία νέα. Η ώρα των τελικών φτάνει την Κυριακή. Σε απευθείας μετάδοση από τη Κωνσταντινούπολη, η ΕΤ1 θα μεταδώσει στις 18.00 τον μικρό και στις 21.00 το  μεγάλο τελικό. Αμέσως μετά τη λήξη των δύο αγώνων, η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ, μεταφέρει το κλίμα από τους αγωνιστικούς χώρους, ενώ καλεσμένοι στο στούντιο, αναλύουν την πορεία του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στη διοργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: