10.4.12

Short stories(10.04.2012)

**Ένα αθλητικό site και web channel με όλη την αθλητική επικαιρότητα ετοιμάζει η ΕΡΤ ενόψει Euro και Ολυμπιακών Αγώνων. Στο web channel  θα μεταδίδονται όσα δεν μεταδίδονται από τα επίγεια κανάλια Σε διαγωνισμό για τη διάθεση των Ολυμπιακών αθλημάτων  που δεν θα μπορέσει να μεταδώσει θα προχωρήσει η κρατική ραδιοτηλεόραση.



 Ανοιχτό  στους συνδρομητές sports pack  της nova  για το καλοκαίρι θα είναι το Novacinema3 από την 1η Ιουνίου ως και την Κυριακή 19 Αυγούστου. Το κανάλι μεταδίδει σειρές  όπως το  Boardwalk Empire, Game of Thrones & NCIS, κωμωδίες και περιπέτειες όπως  τα φιλμ The Expendables, Resident Evil, Red, Next Three days, The Fighter, Sanctum, Lincoln Lawyer και 2 αισθησιακές ταινίες.

**Άλλη μια αθλητική εφημερίδα στα περίπτερα. Στις 23 Απριλίου θα κυκλοφορήσει το νέο φύλλο του Γιάννη Λάβδα, με σελίδες για την αθλητική επικαιρότητα και το στοίχημα.

**Αύριο Τετάρτη η γενική συνέλευση του ΔΟΛ, έχοντας μεταξύ άλλων στα θέματα της ημερήσιας διάταξης, την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας έως και 7,5 εκατ. ευρώ.

**Τον αποκλεισμό του από τους σταθμούς εθνικής εμβέλειας καταγγέλλει το ΚΚΕ. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του από τη Δευτέρα 2 έως την Κυριακή  Απριλίου προσκλήθηκαν 180 εκπρόσωποι της κυβέρνησης και των κομμάτων και το ΚΚΕ είχε μόλις μία συμμετοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: