23.2.12

Short stories




**Νέος κύκλος συζητήσεων αναμένεται τις επόμενες μέρες μεταξύ του Γιάννη Λάτσιου και των ανθρώπων του ΑΝΤ1. Ο γενικός διευθυντής προγράμματος απέρριψε την πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας που κατέθεσε η ιδιοκτησία του καναλιού, καθώς προέβλεπε και νέες μειώσεις και υπέβαλλε τη δική του, χωρίς ωστόσο να λάβει απάντηση. Το σενάριο της μετεγγραφής του Π. Μπούτου, ο οποίος δεν έχει συμβόλαιο με το Mega, δείχνει να ενεργοποιείται.


**Αυτό το Σάββατο θα κυκλοφορήσει το δεύτερο απεργιακό φύλλο των εργαζομένων στην «Ελευθεροτυπία». Η πρόσβαση πλέον στο κλειστό κτίριο της οδού Μίνωος, γίνεται μόνο με την παρουσία κλητήρα, μετά από καταγγελίες για κλοπές υλικών.

 **Την απόκτηση των δικαιωμάτων έκδοσης του περιοδικού «OK!» στην Ελλάδα, μετά από συμφωνία με την εκδότρια-ιδιοκτήτρια του τίτλου Northern & Shell Ltd στην Μεγάλη Βρετανία, ανακοίνωσε ο όμιλος ΑΝΤ1.

**Διαφημίσεις  δικηγορικών γραφείων μόνο σε εφημερίδες και sites, προβλέπει ο νόμος 4038/2012 . Απαγορεύεται η διαφήμιση των δικηγορικών γραφείων σε ραδιόφωνο, τηλεόραση, ή υπαίθριες διαφημιστικές πινακίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: