22.2.12

Κατασχέσεις στην ΙΜΑΚΟ!



Την ίδια ώρα που ο ΑΝΤ1  αναζητεί τα χρήματα που του οφείλει η Leo Burnett από τη μητρική της Publisis, μια διαφημιστική εταιρεία προώθησης δώρων , σύμφωνα με πληροφορίες, εξέδωσε εντολή κατάσχεσης σε βάρος της ΙΜΑΚΟ, της εταιρείας του Πέτρου Κωστόπουλου.Το ποσό που δεν είχε πληρωθεί δεν είναι γνωστό.

 Ένας δικαστικός επιμελητής συνοδεία αστυνομικών πήγε χθες στα γραφεία της ΙΜΑΚΟ  ανακοινώνοντας  πως θα κατασχεθούν τα  οχήματα,  τα κομπιούτερ,  οι ηλεκτρονικές συσκευές  της ΙΜΑΚΟ  τα οποία και θα βγουν σε πλειστηριασμό.  Οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν πως πρέπει να απομακρύνουν  τα προσωπικά τους αντικείμενα,  ενώ φαίνεται πως είχαν ήδη μεταφερθεί τα υλικά που είχαν μεγαλύτερη αξία.

Ο Π. Κωστόπουλος προσπαθεί να διασώσει με κάθε τρόπο την επιχείρηση που άλλαξε τον κλάδο των περιοδικών στην Ελλάδα. Διαπραγματεύεται με τον όμιλο ΑΝΤ1, στην τηλεόραση του οποίου εργάζεται ως παρουσιαστής, για  την παραχώρηση του περιοδικού «ΟΚ» σε συνεργασία με την αμερικανική εταιρεία Northern & Sell North America Ltd. Οι  συζητήσεις περιλαμβάνουν και την πώληση του περιοδικού «Down Town» και του ραδιοφωνικού σταθμού Nitro FM, χωρίς προς το παρόν να υπάρχει πρόοδος στη συμφωνία. Ήδη έχουν μεταβιβασθεί το περιοδικό «Esquire» στις Αττικές Εκδόσεις και ο ραδιοφωνικός σταθμός Sfera στον επιχειρηματία, Γ. Πολίτη, ενώ η εκδοτική επιχείρηση έχει κλείσει κι άλλα περιοδικά.  Υπενθυμίζεται πως η ΙΜΑΚΟ, ήταν μια από τις εταιρείες που μπήκαν στο Χρηματιστήριο κατά τη διακυβέρνηση της χώρας από τον Κώστα Σημίτη, στη συνέχεια όμως αναγκάστηκε να αποχωρήσει 

Δεν υπάρχουν σχόλια: