25.1.12

Short stories 25.01.2012



 **Κάλπη για το μέλλον των κινητοποιήσεων στα Μέσα . Την επόμενη Δευτέρα  και Τρίτη οι δημοσιογράφοι θα αποφασίσουν  το είδος των κινητοποιήσεων επί των 6 προτάσεων που κατατέθηκαν χθες, κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης.  Αυτές  περιλαμβάνουν την άμεση προκήρυξη 48ωρων απεργιών με προοπτική κλιμάκωσης ως και την απεργία διαρκείας, τη  συλλογική διαπραγμάτευση με την ΕΙΗΕΑ με βάση μείωση αποδοχών, τις απευθείας ξεχωριστές διαπραγματεύσεις με ΜΜΕ , αλλά και αυτή του προέδρου της ΕΣΗΕΑ  για πολύμορφες κινητοποιήσεις και προσφυγή στον ΟΜΕΔ.

 **Αναμονή της ΕΡΤ για το  Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018 Το ΔΣ της εταιρείας ενημερώθηκε για τη διαδικασία εξαγοράς προγράμματος από την EBU για το Mundial, χωρίς όμως να  προχωρήσει σε δεσμεύσεις.
 **Σε δημόσια διαβούλευση  για το χαρακτηρισμό των ... βιντεοκλίπς και τη σήμανση καταλληλότητας τους προχωράει το ΕΣΡ Από την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου έως την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου.

**Σε εκκρεμότητα παραμένει το ζήτημα των συμβασιούχων της ΕΡΤ καθώς ως και χθες την κοινή υπουργική απόφαση είχε υπογράψει μόνο ο Δ. Ρέππας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: