2.4.11

short stories (04.04.2011)



**Θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα το Κανάλι 1; Επιβεβαιώνονται οι  συζητήσεις μεταξύ του δήμου Πειραιά και των ανθρώπων του Ολυμπιακού, για ραδιοφωνική συνεργασία στο Κανάλι 1. Το σχέδιο που συζητείται είναι να δημιουργηθεί μια μεσημεριανή αθλητική-ζώνη ενημέρωσης για την ομάδα του Ολυμπιακού, με αντάλλαγμα τη διαφήμιση του ραδιοφωνικού σταθμού, στο Καραϊσκάκη και τα ΜΜΕ του ομίλου ΜΜΕ του Β. Μαρινάκη. 
**Η λογική είναι πως ο δήμος θα πρέπει να αγκαλιάσει τον Ολυμπιακό που είναι η μεγαλύτερη ομάδα του Πειραιά   Στο σχεδιασμό του δήμου , είναι σε μια δεύτερη φάση , η μετατροπή του σταθμού σε ανώνυμη εταιρεία, στον οποίο θα έχει την πλειοψηφία των μετοχών.
**Οι ημερήσιες αθλητικές εφημερίδες «Εξέδρα», «Πράσινη», «Ώρα των σπορ, «Goal News», «Φίλαθλος, «Πρωταθλητής, «SportDay,  και «Φως» στην Αθήνα  και τα «Σπορ του Βορρά», η «Metrosport» και η «Αθλητική Μακεδονίας Θράκης», στη Θεσσαλονίκη έχουν το δικαίωμα δημοσίευσης ισολογισμών και προσκλήσεων των αθλητικών ανώνυμων εταιρειών το πρώτο εξάμηνο του 2001, σύμφωνα με την απόφαση που υπογράφει ο υφυπουργός Ανάπτυξης , Ντίνος Ρόβλιας.
** Συνεχίζονται και οι ιντερνετικές μεταδόσεις της nova.  Αυτή την Κυριακή , μέσα από το www.novasports.gr , θα μεταδοθούν οι αγώνες Ολυμπιακός- Καβάλα και Εργοτέλης- Ηρακλής, χωρίς χρέωση, για όλους τους συνδρομητές Forthnet.
**Σε δύο , συνεχόμενες 48ωρες απεργίες προχωρούν οι εργαζόμενοι στον κλάδο των ΜΜΕ από την ερχόμενη Πέμπτη (06.00) ως τη Δευτέρα (06.00). 
**Στην πρώτη θέση με 28,6% θεαματικότητα το δελτίο ειδήσεων του Mega, τον Απρίλιο. Στη δεύτερη θέση με 17,6%  το δελτίο του Alpha, καθώς  λόγω των απεργιών το δελτίο του Alter υποχώρησε στην τέταρτη θέση με 16,4%. Ωφελημένα και  τα Νέα του ΑΝΤ1 με 16,6%, ενώ στο 9,5% είναι το Star , και με 5,4% η ΝΕΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: