27.5.15

Short Stories27.05.2015



Πόλο: Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός τα δίνουν όλα για τον τίτλο στην Α1 πόλο Ανδρών . Οι τελικοί ανάμεσα στους «αιωνίους», ξεκινούν απόψε με τον πρώτο αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (17:00,NS3) και την Παρασκευή θα ακολουθήσει ο δεύτερος τελικός, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (19:00, NS3). Την Τρίτη 2 Ιουνίου η σειρά των τελικών επιστρέφει στην έδρα του Ολυμπιακού, στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» για την 3η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (20:30, NS4). Στις περιγραφές των αγώνων θα είναι οι, Διονύσης Στρούμπος και Κώστας Τατάκης.






Συνέντευξη: Ο Νίκος Παππάς  είναι προσκεκλημένος των, Κώστα Εφήμερου και Γεράσιμου Λιβιτσάνου ,αύριο στις 9.00 το βράδυ  στο νέο στούντιο του ThePressProject. Ο  υπουργός Επικρατείας θα απαντήσει επίσης σε ερωτήσεις του κοινού που θα στείλουν από τα κοινωνικά δίκτυα και τη σελίδα του site.

ΣΚΑΪ: Ανανέωσε τη συνεργασία του με την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο δημοσιογράφος Τάκης Χατζής. Θα παρουσιάζει την εκπομπή «Ακραίως» κάθε Κυριακή, από τις 10.00 το πρωί, ως τις 12.00 το μεσημέρι.


Alpha: Ο Φίλιππος Πλιάτσικας  αυτό το Σάββατο στην εκπομπή «Στην Υγειά μας, ρε παιδιά» (21:00, Alpha) ερμηνεύει επιτυχίες του αλλά και πολλά ακόμα αγαπημένα τραγούδια, μεταξύ των οποίων και κομμάτια των Πυξ Λαξ.  Μαζί του συμπράττουν οι,  Γιάννης Μηλιώκας, Μπάμπης Στόκας, Μανώλης Φάμελος, Στάθης Δρογώσης, MC Yinka και Κατερίνα Ντούσκα.




Δεν υπάρχουν σχόλια: