19.5.15

Short Stories 19.05.2015



Ποτάμι: Ερώτηση με κατάθεση εγγράφων κατέθεσαν 5 στον Υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, οι βουλευτές με Το Ποτάμι, Σπ. Δανέλλης και Γρ. Ψαριανός σχετικά με τις διαδικασίες ορισμού του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ. Οι δύο βουλευτές επισημαίνουν πως το διάστημα το οποίο δόθηκε για κατάθεση υποψηφιοτήτων ήταν ελάχιστο και ζητούν  με την ερώτηση να κατατεθούν όλες οι αιτήσεις και τα σχετικά βιογραφικά, κ.α. Επίσης, με δήλωσή τους έθεσαν  ζήτημα για την επαναλειτουργία του φορέα, χωρίς να έχει προηγηθεί ο γνωμοδοτικός έλεγχος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας.



  
ΟΤΕ TV: Tο παρασκήνιο του Final-4 της Euroleague παρουσιάζει απόψε στην εκπομπή «Pick & Roll» (20.00, OTE SPORT 4HD).Ο Βασίλης Σκουντής βρέθηκε στη Μαδρίτη και μεταφέρει τις καλύτερες στιγμές από τη «γιορτή» του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Nova: Η πρόκριση στα ημιτελικά της Basket League, περνάει από τα κανάλια Novasports απόψε. Η αρχή γίνεται με τον αγώνα Παναθηναϊκός – Κολοσσός (16:30, NS2-NS2HD) και θα ακολουθήσουν οι αναμετρήσεις, ΠΑΟΚ - Ρέθυμνο Aegean (NS3) και  Άρης – ΑΕΚ (NS2-NS2HD).

ΣΚΑΪ:«ΠίΞΕλ» για 12 αγαπημένους καλλιτέχνες θα προβάλλει ο Γιώργος Νανούρης από το Σάββατο 30  Μαΐου  (15:15 ΣΚΑΪ).Στη νέα εκπομπή του ΣΚΑΪ ο ηθοποιός και σκηνοθέτης θα περνά μια ολόκληρη μέρα με κάθε έναν από τους 12 αγαπημένους του καλλιτέχνες. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: