11.4.15

Τα ξημερώματα έρχεται το "Game of Thrones "

ShortStories

Nova: O 5ος κύκλος του "Game of Thrones" επιστρέφει την Κυριακή του Πάσχα στις 4.00 τα ξημερώματα (NS1-NS1HD) σε ταυτόχρονη μετάδοση του με την Αμερική και με ελληνικούς υπότιτλους. Η βραβευμένη με Emmy και Χρυσή Σφαίρα σειρά θα μεταδίδεται ς και σε prime time προβολή κάθε Δευτέρα στις 22:00, ενώ  θα είναι επίσης διαθέσιμη μέσω των υπηρεσιών Nova On Demand και Nova GO, σε laptop, smartphone και tablet.





Championnat: Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports την Μεγάλη Παρασκευή 10 Απριλίου και την Κυριακή του Πάσχα 12 Απριλίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους αγώνες, Καέν – Μονακό (21:30, NS1-NS1HD) και Μπορντό – Μαρσέιγ (22:00 NS1-NS1HD) για την 32η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

ΟΤΕ TV: Στην υπηρεσία OTE Cinema on Demand αυτή την εβδομάδα κάνει πρεμιέρα ο μεγάλος νικητής των φετινών Όσκαρ Birdman ή Η Απρόσμενη Αρετή της Αφέλειας του Αλεχάντρο Γκονζάλες Ιναρίτου.



ΟΠΑΠ: Tη συνεργασία της με την Football League για την περίοδο 2014-2015 ανακοίνωσε η SponsorValue Hellas . Στόχος είναι η αποτίμηση της διαφημιστικής αξίας των σημάτων του ΟΠΑΠ, τα οποία βρίσκονται τοποθετημένα στους χώρους των γηπέδων της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: