4.4.15

ETV: Το Τυπογραφείο καθυστέρησε για τον ισολογισμό μας

ShortStories 04.04.2015


Epsilon TV: Ευθύνες στις υπηρεσίες του κράτους για τη μη έγκαιρη αποστολή στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης του ισολογισμού χρήσης του 2013, αποδίδει με ανακοίνωσή του το  ETV. Η εταιρεία του τηλεοπτικού σταθμού δηλώνει πως έχει ενημερώσει την
Υπηρεσία Γ.Ε.ΜΗ και την Περιφέρεια Αττικής Π.Ε. Βορείου Τομέα Αθηνών, την 5/3/2015 η αρμόδια Υπηρεσία Γ.Ε.ΜΗ για την ύπαρξη του ισολογισμού ο οποίος δεν έχει ακόμη δημοσιευτεί στο ΦΕΚ.  Η απουσία του ήταν και ο λόγος που ως σήμερα δεν έχει καταλογισθεί το ποσοστό 2% για το τέλος χρήσης των συχνοτήτων.



ΕΡΤ: Στη Διαρκή Κοινοβουλευτική Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης  εισάγεται τη Μεγάλη Τρίτη το  νομοσχέδιο για την ΕΡΤ. Εισηγήτρια θα είναι από την πλευρά της συμπολίτευσης η Αγλαϊα Κυρίτση, και από την αντιπολίτευση, η δημοσιογράφος, πρώην υπουργούς, Σοφία Βούλτεψη.

F1: Την Κυριακή του Πάσχα, 12 Απριλίου, στη Σαγκάη, διεξάγεται μια ακόμη μάχη της  F! θα καλυφθεί ζωντανά  από τον  Alpha  Η μετάδοση του αγώνα θα ξεκινήσει στις 17:00, με τον Πάνο Σεϊτανίδη στην περιγραφή και τον οδηγό αγώνων Σταμάτη Κατσίμη στο σχολιασμό. Περίπου μία ώρα νωρίτερα ξεκινάει το «F1 Countdown»,



Βιβλίο: O ιστορικός – διδάσκων του Παντείου Πανεπιστημίου Μιχάλης Λυμπεράτος παρουσιάζει μεταξύ άλλων το βιβλίο «Αθλητισμός & κοινωνικά κινήματα», του Νάσου Μπράτσου τη Μ. Δεύτερα  στις 7μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΣΗΕΑ, στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: