14.4.15

Νέα πρόσωπα στους...θεσμούς

ShortStories14.04.2015


Champions League: Η Nova θα μεταδώσει απόψε τους αγώνες, τους αγώνες Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης(NS2-NS2HD)  και Γιουβέντους – Μονακό (NS1), και αύριο το Πόρτο – Μπάγερν(NS2-NS2HD0), ενώ η αναμέτρηση Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα  θα καλυφθεί από τη ΝΕΡΙΤ.  Αμέσως μετά το τέλος των αναμετρήσεων, οι συνδρομητές των Novasports, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλα τα στιγμιότυπα στην εκπομπή «Champions Live» (NS1-NS1HD) με το Γιώργο Λιώρη και τη συνδρομή του Αντώνη Καρπετόπουλο, το βράδυ της Τετάρτης.


ΕΤΑΠ-ΜΜΕ: Ο Θανάσης Καρτερός ορίστηκε αναπληρωτής πρόεδρος στο ΕΤΑΠ-ΜΜΕ,  με απόφαση του υπουργού, Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Η Γιώτα Αντωνοπούλου παραμένει στη  θέση του προέδρου, ενώ το νέο συμβούλιο συμπληρώνονται από τους εκπροσώπους των υπολοίπων φορέων που συμμετέχουν στο ταμείο.


ΕΣΡ: Σε δύο μέρες λήγει η τελευταία παράταση της θητείας του ΕΣΡ, το οποίο δεν διαθέτει νόμιμη συγκρότηση. Αρμόδια για την αλλαγή των μελών του ΕΣΡ είναι η  Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, υπό τη Ζωή Κωνσταντοπούλου...


ΑΠΕ: Ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Ρουμπάνης προορίζεται  για να λάβει θέση στο ΔΣ του ΑΠΕ, μετά την άρνηση του Βασίλη Μουλόπουλου να συμμετάσχει σε θέση συμβούλου στην εταιρεία του πρακτορείου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: