2.4.15

"Αποχαιρετισμός στα όπλα" από τον Π. Σόμπολο

Short Stories02.04.2104

 Nova3Play: Το Πάσχα έρχεται και οι συνδρομητές της υπηρεσίας Nova 3Play θα παρακολουθήσουν μέσα από το Νovalifε 54 συναρπαστικές ταινίες, ενώ οι φανατικοί των σειρών έχουν στη διάθεση τους 54 σειρές στα κανάλια FOX και FOX Life . Μέσω των καναλιών Eurosport, οι φίλοι των σπορ θα ταξιδέψουν στην Τιφλίδα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών, καθώς επίσης και στο Μαρόκο για την επόμενη στάση του World Touring Car Championship.



ΕΔΟΕΑΠ: Σήμερα, στις 11.00 το πρωί συγκαλείται εκ νέου το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ, σε μία ακόμη απόπειρα για την εκλογή προεδρείου, μέσα σε ένα εκρηκτικό κλίμα.

Σόμπολος: Τέλος για την συνδικαλιστική παράταξη “Δημοσιογράφοι για τη Δημοσιογραφία” του Πάνου Σόμπολου στην ΕΣΗΕΑ. Όπως ανακοίνωσε ο ιδρυτής της, η παράταξη, μετά από 10 χρόνια ζωής στον κλάδο “ολοκλήρωσε τον κύκλο της”.


ΣΚΑ”Ι: Ο ρόλος του Ευρωκοινοβουλίου στις διαπραγματεύσεις απασχολεί μεταξύ άλλων την εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή αυτή την Κυριακή (10:30, Alpha) με καλεσμένους, τον ανεξάρτητο Ευρωβουλευτή Νότη Μαριά και το Δημήτρη Χατζησωκράτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: