7.4.15

Ο νέος ΕΔΟΕΑΠ

Short Stories07.04.2015

ΕΔΟΕΑΠ: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ. Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο πρόεδρος, ο Ευάγγελος Τάτσης προέρχεται από την ΕΠΗΕΑ και όχι από την ΕΣΗΕΑ, το πρώτο σωματείο σε αριθμό μελών. Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Παναγιώτης Νεστορίδης, γενικός γραμματέας ο Νίκος Καρούτζος και ταμίας ο Τάσος Παπαϊωάννου. Ως μέλη συμμετέχουν οι, Πόπη  Χριστοδουλίδου, Γιάννης Αγγέλης, Κώστας Nτελέζος, Άντζυ Σταθάτου και  Σίμος  Καταϊφτσής.



 ΟΤΕ TV: Στο Replay Center του NBA, αξίας 15 εκατ. δολαρίων μας ξεναγεί η εκπομπή «Pick & Roll» απόψε   (21.00, OTE SPORT 4HD). Πρόκειται για το «κέντρο επιχειρήσεων» του ΝΒΑ, από όπου οι άνθρωποι του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ παγκοσμίως παρακολουθούν όλα τα παιχνίδια και εξετάζουν κάθε επίμαχη φάση

ΟΤΕ  TV : Ώρα Κυπέλλου.  Αύριο, Μεγάλη  Τετάρτη ο Απόλλων Σμύρνης φιλοξενεί τον Ολυμπιακό (19:00, OTE SPOR T1HD) και τη Μεγάλη Πέμπτη στο ντέρμπι του βορρά ο Ηρακλής 1908 αντιμετωπίζει τη Skoda Ξάνθη (17:00, OTE SPORT 1HD).


ΑΝΤ1: Στην πρώτη θέση στη ζώνη βραδινή τηλεθέασης ο ΑΝΤ1  με τη μετάδοση την Κυριακή του παιχνιδιού «The Voice» και τα blind auditions,με ποσοστό 43,7% και μεγάλη  διαφορά από τους υπόλοιπους σταθμούς.  

Πόλο: Ο πολίστας του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Μιτελούδης είναι καλεσμένος απόψε στην εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα πόλο» (18:15, NS1-NS1HD) με το Διονύση Στρούμπο. Αύριο, ακολουθεί ο αγώνας Ολυμπιακός – Προ Ρέκο (20:45,NS3) για την 8η αγωνιστική του Len Champions League Ανδρών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: