12.4.15

Νέα εφημερίδα στα σκαριά...

Short stories12.04.2015


F1: Διπλή μετάδοση για το Grand Prix Κίνας, την Κυριακή του Πάσχα από τη Σαγκάη σε Alpha και OTE  TV.  Η μετάδοση του αγώνα  στον  Alpha θα ξεκινήσει στις 17:00, με τον Πάνο Σεϊτανίδη στην περιγραφή και τον οδηγό αγώνων Σταμάτη Κατσίμη στο σχολιασμό. Μαζί τους, ακόμη, η Αριάδνη Γερασιμίδου και ο Κώστας Μπιτσικώκος. Περίπου μία ώρα νωρίτερα, στο «F1 Countdown», μπορείτε να παρακολουθήσετε τον απόηχο της μεγάλης ημέρας της Scuderia κ.α. .



Εφημερίδα: Στην έκδοση νέου καθημερινού φύλλου προσανατολίζεται ο εκδότης-δημοσιογράφος Γιάννης Κουρτάκης θέλοντας να καλύψει το χώρο της κεντροδεξιάς.

Αττικές: O Νίκος Πανόπουλος είναι ο νέος διευθύνων σύμβουλος των Αττικών Εκδόσεων, μετά από απόφαση του Θεοχάρη Φιλιππόπουλου, ο οποίος θα διατηρήσει τη θέση του προέδρου, χωρί ωστόσο να έχει εκτελεστική αρμοδιότητα.



Nova:  Με ένα κλικ θα μπορούν πλέον, τόσο οι συνδρομητές των υπηρεσιών Forthnet, όσο και οι συνδρομητές των υπηρεσιών Νova να έχουν τον έλεγχο του λογαριασμού τους, με τη νέα υπηρεσία «My Account».

Δεν υπάρχουν σχόλια: