19.3.15

Το «Silicon Valley» ταυτόχρονα με τις ΗΠΑ


ShortStories19.03.2015

 ΗΒΟ: Τα Novacinema φέρνουν στην Ελλάδα και δεύτερη σειρά, σε ταυτόχρονη μετάδοση με την Αμερική. Την Κυριακή του Πάσχα, αμέσως μετά τη μεγάλη πρεμιέρα του πέμπτου κύκλου της σειράς «Game of Thrones», έρχεται o δεύτερος κύκλος του «Silicon Valley» της ΗΒΟ. Η κωμική σειρά, θα μεταδίδεται ταυτόχρονα με την Αμερική και με ελληνικούς υποτίτλους στα NC1 και NC1HD, κάθε Κυριακή στις 05:00 π.μ. καθώς επίσης και σε prime time προβολή κάθε Δευτέρα στις 23:10.


Μπούτος: Αποχώρησε από τον όμιλο ΑΝΤ1 ο Πέτρος Μπούτος, διαβλέποντας την απόφαση της διοίκησης να καταργήσει την μονάδα παραγωγής της ANTS Production, στην οποία ήταν επικεφαλής. Οι περικοπές συνεχίζονται…

Alpha: Νέο ραντεβού, κάθε Δεύτερη Πέμπτη δίνει ο Νίκος Μάνεσης και η εκπομπή «60’ Ελλάδα» (Alpha 23:45) Το 17ο οδοιπορικό του δημοσιογράφου  μας οδηγεί απόψε στην Αστυπάλαια.


ΕΔΟΕΑΠ: Η επανακαταμέτρηση των ψήφων για τον ΕΔΟΕΑΠ, δεν έφερε καμία ανατροπή στο αποτέλεσμα. Η  Άντζυ Σταθάτου με 488 ψήφους, εκλέγεται στην 5η θέση, ενώ ο Γ. Μέρμηγκας παραμένει πρώτος αναπληρωματικός. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: