19.3.15

Τα ντέρμπι της Κυριακής στον OTE TV



Με τα δύο κορυφαία ντέρμπι Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης (22:00, OTE SPORT 3HD) και Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (15:30, OTE SPORT 3HD) υποδέχεται αυτή την Κυριακή τους συνδρομητές του, ο OTE TV. Η καρδιά του ποδοσφαιρικού πλανήτη χτυπάει σε Ισπανία και Αγγλία και ο ΟΤΕ  TV  έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες της μέρας.


Το πρόγραμμα αρχίζει  το πρωί  της Κυριακής (08.00: OTE SPORT 3HD) με την προβολή σε επανάληψη του αγώνα Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-0 (01/09/13). Θα  ακολουθήσει στις 10.00 π.μ. η αναμέτρηση του πρώτου γύρου Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 3-1 (25/10/14) και στις 12.00 μ.μ.  θα προβληθεί η μάχη στο Όλντ Τράφορντ της φετινής σεζόν.

Λίγο πριν τη σέντρα στο Άνφιλντ στις 14.00, στην pre-game εκπομπή με τους Γιώργο Θαναηλάκη και Σωτήρη Κωσταβάρα, οι συνδρομητές θα ενημερωθούν για όλα τα τελευταία νέα και τις ενδεκάδες των ομάδων, Στο ειδικό αφιέρωμα «true stories», οι Χρήστος Σωτηρακόπουλος και Αλέξης Σπυρόπουλος θυμούνται τα ντέρμπι Λίβεπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έμειναν στην ιστορία, ενώ τον αγώνα Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, (15:30 OTE SPORT 3HD) θα περιγράψει ο Δημήτρης Τσακίρης.

Το ποδοσφαιρικό  θέαμα στο ίδιο κανάλι συνεχίζεται, με τον ιστορικό αγώνα της 23ης Μαρτίου 2014 όταν η Μπαρτσελόνα έφυγε νικήτρια στο Σαντιάγο Μπερναμπέου έναντι της Ρεάλ Μαδρίτης ( 3-4). Η δημοσιογραφική ομάδα του OTE TV θα καλύψει το κορυφαίο ποδοσφαιρικό ντέρμπι ξεκινώντας με την pre-game εκπομπή (20:00, OTE SPORT 3HD) με τους Βασίλη Σαμπράκο και Μιχάλη Τσόχο να μεταφέρουν το κλίμα πριν την έναρξη του αγώνα και, από το Καμπ Νου, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος και ο Αλέξης Σπυρόπουλος  θα αναλάβουν τη μετάδοση του αγώνα (22:00, OTE SPORT 3HD).
Ο μαραθώνιος των ντέρμπι της Κυριακής ρίχνει την αυλαία του με την εκπομπή «Sport Show Highlights» (00.00, OTE SPORT 3HD) με πλούσια ανάλυση και ρεπορτάζ για τα δύο ντέρμπι.


Δεν υπάρχουν σχόλια: