27.3.15

Νέες συζητήσεις για τη συγχώνευση ΔΟΛ-Πήγασου

Short Stories27.03.2015

ΔΟΛ-Πήγασος: Σε εξέλιξη είναι οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Πήγασο και το ΔΟΛ για την επόμενη μέρα των δύο συγκροτημάτων.  Οι συζητήσεις διεξάγονται ανάμεσα στο Φώτη Μπόμπολα και το Σταύρο Ψυχάρη. Η ιδέα της συγχώνευσης συζητείται για μια ακόμη φορά χωρίς να έχουν ληφθεί οι αποφάσεις. Εάν καταλήξουν σε συμφωνία οι δύο πλευρές τότε το σκηνικό στα ΜΜΕ θα αλλάξει, πάλι, ξεκινώντας από την ανατροπή των ισορροπιών στο MEGA.



Καθημερινή: Ομολογιακό ενυπόθηκο δάνειο ύψους 36 εκατ. ευρώ έλαβε η εταιρεία Καθημερινές Εκδόσεις, θυγατρική της Καθημερινής, από την Εθνική, τη Eurobank , την Πειραιώς και την  Alpha Bank.

ΕΔΟΕΑΠ: Δύο διαφορετικά διοικητικά συμβούλια του ΕΔΟΕΑΠ συγκαλούνται σήμερα, από τον Ευάγγελο Τάτση, πρώτο σε ψήφους στην ΕΠΗΕΑ και την Πόπη Χριστοδουλίδου, πρώτη στην ΕΣΗΕΑ.

Nova: Τους αγώνες Κόροιβος Αμαλιάδας – Ολυμπιακός την Κυριακή (18:00, NS1-NS1HD) Γιώργου Συρίγου και  Πανιώνιος – Παναθηναϊκός τη Δεύτερα (19:00,NS1-NS1HD) θα μεταδώσει η  Nova για την 22ης αγωνιστικής της Basket League.


Δεν υπάρχουν σχόλια: