24.3.15

Σύγκρουση στον ΕΔΟΕΑΠ

Short Stories24.03.2015

ΕΔΟΕΑΠ Σύγκρουση στον ΕΔΟΕΑΠ. Για πρώτη φορά στα χρονικά, εκπρόσωπος της δεύτερης σε μέγεθος ένωσης, ο  Ευάγγελος Τάτσης από την ΕΠΗΕΑ έχοντας λάβει 690 ψήφους, συγκαλεί σήμερα συμβούλιο στις 12.00 το μεσημέρι. Λίγο νωρίτερα, στις 10.30 π.μ. η  πρώτη σε ψήφους Πόπη Χριστοδουλίδου στην ΕΣΗΕΑ(644) καλεί επίσης σε ΔΣ για την ανάδειξη του προέδρου. Ως τώρα είθισται ο πρόεδρος του ΔΣ να προέρχεται από την ΕΣΗΕΑ, ως την ένωση με το μεγαλύτερο αριθμό μελών, αλλά τώρα επιχειρείται ανατροπή του κανόνα για να μην χαθούν τα κεκτημένα του αγγελιοσήμου…ΑΠΕ: Έως αυτή την Πέμπτη θα πρέπει να καταθέσουν τις αιτήσεις τους, οι ενδιαφερόμενοι δημοσιογράφοι για τη θέση του προέδρου-γενικού διευθυντή του ΑΠΕ.  Στις προϋποθέσεις περιλαμβάνεται η τουλάχιστον 10ετής διευθυντική εμπειρία σε ΜΜΕ, η γνώση της αγγλικής γλώσσας, κ..α 


OTE TV: O Ρούντι Φερνάντεζ της Ρεάλ Μαδρίτης μιλάει απόψε στον Κώστα Κατέβα  και στην εκπομπή «Pick & Roll» (21.00, OTE SPORT 4HD), και αποκαλύπτει σε ποια ελληνική ομάδα είχε φθάσει κοντά, πριν «μετακομίσει» στο ΝΒΑ.


Nova: Τον  αγώνα Πόλο, Ελλάδα – Γερμανία (19:00,NS3) για το FINA World League Γυναικών, μεταδίδει απόψε η nova, ενώ ο  βολεϊμπολίστας του Παναθηναϊκού, Χρήστος Μπέλλος, είναι προσκεκλημένος του Παντελή Λωλή, στην εκπομπή , «Στο Φιλέ» (19:00, NS1-NS1HD).

Δεν υπάρχουν σχόλια: