28.3.15

Ο νέος στόχος για την ΕΡΤ

Short Stories28.03.2015

ΕΡΤ: Και νέα μετάθεση παίρνει η έναρξη  επαναλειτουργίας της ΕΡΤ. Η κυβέρνηση προσδιόρισε, με non paper,  πως η ψήφιση του νομοσχεδίου θα γίνει μετά από το Πάσχα, συνεπώς θα είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί ο αρχικός στόχος  της μετάδοσης του σήματος της ΕΡΤ την 1η Μαΐου. Το προβλέπει εκτός των άλλων τη δυνατότητα του υπουργού Επικρατείας, Ν. Παππά να αποφασίζει για τη λύση των ραδιοτηλεοπτικών εταιρειών, εφόσον δεν είναι σε θέση να καλύψουν τα ίδια κεφάλαιά τους. Nova: Το Τένις Hellenic Zeus ITF Pro Circuit είναι στα Novasports αυτή την Κυριακή (12:00, NS1-NS1HD). Η Nova θα μεταδώσει  τον τελικό απλού γυναικών και ανδρών, του Διεθνούς Πρωταθλήματος Τένις από τη Χερσόνησο του Ηρακλείου. 


ΕΣΗΕΑ:  Την κατάργηση του Τυποκτόνου Νόμου 1178/81 αξιώνει το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, με αφορμή την αγωγή που κατέθεσε ο υπουργός εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, εναντίον του σκιτσογράφου της “Καθημερινής” και αρθρογράφου του protagon.gr, Ανδρέα Πετρουλάκη.


ΟΤΕ: Τις επενδύσεις  ύψους 1,2 δισ.  ευρώ σε δίκτυα νέας γενιάς και τη στρατηγική του ομίλου ΟΤΕ παρουσίασε ο  Chief Officer Χρηματοοικονομικών Θεμάτων Ομίλου ΟΤΕ, Μπάμπης Μαζαράκης στη διεθνή συνάντηση για CFOs «CFO Summit 2015»,  στο Λονδίνο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: