4.3.15

Και το ΕΣΡ τη "δουλειά" του

Short Stories

Nova: Ο Μάρτιος έφθασε στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova με τις πιο ενδιαφέρουσες κινηματογραφικές επιλογές. Οι καλύτερες ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου έρχονται, κάθε Τετάρτη (23.00, NC1-NC1HD) στην κινηματογραφική ζώνη «Ταξίδι στο σινεμά του κόσμου». Το ΝC 4 παρουσιάζει «Cinema για παιδιά», κάθε Παρασκευή (21:00) με τις καλύτερες παιδικές ταινίες, μεταγλωττισμένες στα ελληνικά, ενώ στην κινηματογραφική ζώνη «Date Night», το ίδιο κανάλι παρουσιάζει μοναδικές ιστορίες αγάπης, κάθε Σάββατο (21:00).



ΕΣΡ: Πρόστιμα ύψους 15.000 ευρώ μαζί με συστάσεις επέβαλε σε καθένα από τα κανάλια MEGA, ANT1  και  Alpha το ΕΣΡ για τη μή προβολή του κόμματος  της Χρυσής Αυγής... Μειοψήφησε ο Γ. Παπακώστας, ενώ απουσίαζαν η Λ. Αλεξίου και ο Γ. Στεφανάκης.

Real FM: Για έμμεση διαφήμιση στην εκπομπή του Γ. Τράγκα και στο σύνολο του προγράμματος το ΕΣΡ  επέβαλε   πρόστιμα στο Real FM  συνολικού ύψους 13.000 ευρώ. Ο σταθμός έχει δεχθεί τα περισσότερα πρόστιμα, μεταξύ όλων των σταθμών τα τελευταία χρόνια.


Star: Ο ραδιοφωνικός παραγωγός Πέτρος Πολυχρονίδης, είναι ο παρουσιαστής του «Τροχού της Τύχης»,  ο οποίος  επιστρέφει στην τηλεόραση του Star Μαζί  του θα είναι η Τζούλια Νόβα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: