4.2.15

Με νέα εικόνα οι αθλητικές εκπομπές του ΟΤΕ TV


Nέα, διεθνών προδιαγραφών, στούντιο  για τον ΟΤΕ TV . Από τις 2 Φεβρουαρίου οι αθλητικές εκπομπές των καναλιών OTE SPORT. Οι νέες εγκαταστάσεις στην Κάντζα  διαθέτουν προηγμένο εξοπλισμό και έχουν τη δυνατότητα παραγωγής προγράμματος απευθείας σε υψηλή ευκρίνεια.

    
«Είμαστε πολύ περήφανοι για τα νέα μας στούντιο, τα οποία είναι μοναδικά για τα ελληνικά δεδομένα σε επίπεδο ποιότητας παραγωγής, αλλά και αισθητικής. Ο OTE TV διαθέτει το πιο πλούσιο αθλητικό πρόγραμμα και μία καταξιωμένη δημοσιογραφική ομάδα, που πλέον μετακομίζει σε έναν χώρο υψηλών προδιαγραφών προσφέροντας στους τηλεθεατές μία νέα, συναρπαστική εμπειρία», δήλωσε ο Δημοσθένης Βασιλόπουλος, Υποδιευθυντής Αθλητικών Καναλιών ΟΤΕ TV.              



Τα νέα στούντιο φιλοξενούν το σύνολο των αθλητικών εκπομπών των OTE SRORT .  Η “Ώρα Ελλάδας”  με τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα, για τις ελληνικές ποδοσφαιρικές διοργανώσεις των OTE SPORT, το “Sport Show” με παρουσιαστές τους Γιώργο Θαναηλάκη και Βασίλη Σαμπράκο και κύριους σχολιαστές τους Χρήστο Σωτηρακόπουλο, Τάσο Κολλίντζα, Αντρέα Παλομπαρίνι και Άλκη Τσαβδαρά και “Sport Show Highlights” με τους Βασίλη Σαμπράκο και Μιχάλη Τσόχο. Από τις νέες εγκαταστάσεις μεταδίδονται ακόμη οι εκπομπές  “Pick n’ Roll” με τον Βασίλη Σκουντή, “Top Spin”, με τους Σωτήρη Κωσταβάρα και Μαρίζα Γεωργίτση  και “Grand Prix” με τον Αντρέα Παλομπαρίνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: