6.2.15

"Όχι" από την Οfcom

Short stories 06.02.2015

PL: Απέρριψε η Ofcom, η βρετανική αρχή τηλεπικοινωνιών και ραδιοτηλεόρασης το αίτημα της Virgin Media για τη διακοπή πλειστηριασμού  των αγώνων της Premier League για τη σεζόν 2016-17 στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η Ofcom που  έχει ξεκινήσει από τον περασμένο έρευνα για τη διαδικασία πώλησης των δικαιωμάτων της PL απάντησε πως δεν υπάρχει επείγουσα ανάγκη για αναστολή του διαγωνισμού, καθώς όταν τελειώσει η έρευνα θα υπάρχει επαρκής χρόνος για την οποιαδήποτε παρέμβαση.



Euroleague:  Η κρίσιμη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Άλμπα στο Βερολίνο είναι στα Novasports. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova,  μπορούν απόψε έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση  τον αγώνα (21:00, NS2-NS2HD-NovaGO) για την 6η αγωνιστική του Top-16 της Euroleague Basketball, σε περιγραφή  του Νικήτα Αυγουλή.

Λαζόπουλος: Το πρώτο μετεκλογικό Τσαντίρι βγαίνει στον τηλεοπτικό αέρα την επόμενη  Τρίτη (21:00, Alpha) από το Θέατρο «Βέμπο».  Ο Λάκης Λαζόπουλος στήνει το Τσαντίρι του για να στεγάσει τα σοβαρά, και τα παράλογα της καθημερινότητας.



ΣΚΑΪ: Ο Ανδρέας Λοβέρδος φιλοξενείται στην εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή  αυτή την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου (11:00, ΣΚΑΪ). Το βράδυ της ίδιας μέρας ο Παύλος Τσίμας με την  «Τελευταία λέξη» καταγράφει το χρονικό αυτών των δέκα ημερών, από την εκλογή της νέας κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: