27.2.15

Επενδύει στο Champions League, όχι στη Nova



Στάση αναμονής από τον ΟΤΕ  για τη Nova.  Ο διευθύνων  σύμβουλος του ΟΤΕ, Μιχάλης Τσαμάζ κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των αποτελεσμάτων του Δ’ Τριμήνου του 2014,  άφησε να εννοηθεί πως προς το παρόν ο οργανισμός έχει «παγώσει» την πρόταση, εξαιτίας της γενικότερης κατάστασης στην οικονομία. Το σίριαλ για την απόκτηση της Nova ανάμεσα σε ΟΤΕ και τις συνεργαζόμενες Vodafone-WIND θα κρατήσει κι άλλο...



Η μεγάλη επένδυση του ΟΤΕ  TV είναι στην Ευρώπη η οποία είναι κοντά στα 100 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με πληροφορίες. Ο ΟΤΕ TV, με το «χαρτί» των αγώνων του  Champions League και του  Europa League της επόμενης 3ετίας προετοιμάζεται για να καλύψει τις ανάγκες που θα προκύψουν, έχοντας πλέον μια ικανοποιητική βάση συνδρομητών. Στο Δ΄ τρίμηνο, ο ΟΤΕ  TV  συγκέντρωσε  353.482 πελάτες στην τηλεοπτική υπηρεσία, σημειώνοντας αύξηση κατά 38,1% σε σχέση με το 2013. Επιπλέον, ό όμιλος ΟΤΕ, μέσω της Cosmote κατοχύρωσε δικαιώματα χρήσης ραδιοσυχνοτήτων στις φασματικές περιοχές των 800MHz και 2,6GHz στην Ελλάδα, για την περίοδο από 1η Νοεμβρίου 2014 έως 28η  Φεβρουαρίου 2030, αντί συνολικού ποσού 134,8 εκ. ευρώ.



 Για το 2015 ο ΟΤΕ εκτιμά ότι θα συνεχίσει να σταθεροποιεί τις επιδόσεις του στην Ελλάδα σε σταθερή και κινητή τηλεφωνία, με τη συνεχή ενίσχυση των νέων υπηρεσιών, με σταθερότερα έσοδα από υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας και με ένα πιο ξεκάθαρο κανονιστικό περιβάλλον. Στόχος του ΟΤΕ είναι «να συνεχίσει να επενδύει στην ανάπτυξη τεχνολογικών υποδομών της Ελλάδας και της Ρουμανίας στα ίδια επίπεδα με το 2014, με τις επενδύσεις σε πάγια περιουσιακά στοιχεία το 2015 να εκτιμώνται σε περίπου 500 εκατ. ευρώ, εξαιρουμένων των πληρωμών για άδειες φάσματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: