5.2.15

Συνάντηση για τον ΕΔΟΕΑΠ

Short Stories05.02.2015

ΕΔΟΕΑΠ: Συναντήσεις με τους αρμόδιους  υπουργούς  εργασίας, Π. Σκουρλέτη και κοινωνικών ασφαλίσεων, Δημήτρη Στρατούλη ζητάει η ΕΣΗΕΑ για να δοθεί λύση στο πρόβλημα επιβίωσης του Οργανισμού,  καθώς και για τα ζητήματα ανεργίας και εφαρμογής των συλλογικών συμβάσεων εργασίας. Η κατάσταση στον ΕΔΟΕΑΠ είναι κρίσιμη καθώς το PSI  είχε ως αποτέλεσμα την “παράνομη  κατάσχεση” 90 εκατ. Ευρώ ενώ ταυτόχρονα η συστηματική εισφοροδιαφυγή και εισφοροκλοπή και οι σπατάλες, επιβάρυναν τον οργανισμό.



ΑΝΤ1: Το «THE VOICE», το παγκόσμιο τηλεοπτικό φαινόμενο που κατέκτησε πάνω από 55 χώρες, και μαζί μ’ αυτές και την Ελλάδα, επιστρέφει για δεύτερη σεζόν αυτή  την Κυριακή (21:15, ΑΝΤ1).  Στη θέση των “Coaches” θα είναι και φέτος: ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή, ο Μιχάλης (Stavento) και η Μελίνα Ασλανίδου και στην  παρουσίαση ο  Γιώργος Λιάγκας.

Αποχαιρέτησε το “Goal News» ο διευθυντής της εφημερίδας, Ανδρέας Δημάτος. Μετά από συνάντηση με το Φώτη Μπόμπολα o  Α. Δημάτος επέμεινε στην παραίτηση του, μή αποδεχόμενος τις νέες σχεδιαζόμενες περικοπές στην αθλητική εφημερίδα. 




Ποτάμι: Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τσιόδρας αναλαμβάνει τη θέση του εκπροσώπου τύπου για Το Ποτάμι. Η μέχρι σήμερα εκπρόσωπος Οντίν Λιναρδάτου αναβαθμίζεται σε  διευθύντρια Ευρωπαϊκών Σχέσεων και ξένων ΜΜΕ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: