4.2.15

Πακέτο ενίσχυσης για τους ανέργους των ΜΜΕ

ShortStories04.02.2015

Άνεργοι: Ενίσχυση , ύψους 8,7 εκατομμυρίων ευρώ, μέσω του Ευρωπαϊκού Ταμείου Προσαρμογής στην Παγκοσμιοποίηση (προς τους εργαζομένους σε μέσα μαζικής επικοινωνίας στην Ελλάδα, πρότεινε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Μέσω  του ΕΤΠ θα υποστηριχτούν 1.633 απολυμένοι από τον τομέα των μέσων μαζικής επικοινωνίας στην Αττική Ελλάδα.
Τα μέτρα που συγχρηματοδοτούνται από το ΕΤΠ βοηθούν τους εργαζομένους να βρουν νέες θέσεις εργασίας με την παροχή ενεργού επαγγελματικού προσανατολισμού, με την υποβοήθηση της ίδρυσης νέων επιχειρήσεων και με τη χορήγηση διαφόρων επιδομάτων. Η πρόταση της Επιτροπής αναμένεται να εγκριθεί από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και από το Συμβούλιο των Υπουργών της ΕΕ.

Πήγασος: Ομόφωνα το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε να κηρύξει αμέσως μαζί με όλα τα άλλα σωματεία του Τύπου 24ωρη προειδοποιητική απεργία στα Μέσα του Πηγάσου στην  περίπτωση που δεν ανακαλέσει τα νέα “εξοντωτικά μέτρα” κατά των εργαζομένων του.


ΠΑΟΚ: Ζωντανά θα μεταδώσει απόψε η Nova  τον αγώνα ΠΑΟΚ – Λιμόζ (20:30, NS3) για την 5η αγωνιστική της φάσης των «32» του Eurocup στο μπάσκετ σε  περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα.

ΕΣΡ:  Πρόστιμα 20.000 ευρώ επιβλήθηκε από το ΕΣΡ  στο Βεργίνα TV του νομού Θεσσαλονίκης  για υπέρβαση νομίμου ορίου διαφημίσεων, διαφημίσεις παιδικών παιχνιδιών σε μή προβλεπόμενη ώρα και μετάδοση εκπομπών χωρίς σήμανση . Επίσης πρόστιμο 15.000 ευρώ επιβλήθηκε στο Nickelodeon 15.000 ευρώ για προβολή διαφημίσεων παιδικών παιχνιδιών σε απαγορευμένη ζώνη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: