27.2.15

Προετοιμασίες για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ

Short Stories27.02.2015

ΕΡΤ: Στην τελική ευθεία μπαίνει η κυβέρνηση για τους όρους επανασύστασης της ΕΡΤ. Οι επαφές του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά θα συνεχιστούν τη Δεύτερα με την ΠΟΣΠΕΡΤ και σήμερα με την ΕΣΗΕΑ.  Στόχος της κυβέρνησης είναι το σχέδιο νόμου να κατατεθεί μέσα στην επόμενη βδομάδα στη Βουλή και να ψηφιστεί με επείγουσα διαδικασία  έτσι ώστε ως τις αρχές Απριλίου να είναι η νέα ΕΡΤ στον αέρα. 


League Cup: Ο πρώτος τίτλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς στην Αγγλία είναι στον ΑΝΤ1. Αυτή την Κυριακή(18.00) ο σταθμός ζωντανά από το Wembley, θα μεταδώσει τον τελικό του  League Cup ανάμεσα στην Τσέλσι και την Τότεναμ.


Nova: Πρεμιέρα στις 4 Μαρτίου  κάνει η σειρά «The Following ΙΙΙ» (22:00,  NS1-NS1HD) στα Novacinema, μόλις 48 ώρες μετά την Αμερική Η αστυνομική σειρά της Warner Bros θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη στις 22:00 από τα  NS1-NS1HD και την υπηρεσία Nova GO.



Euronews: Ο Αιγύπτιος δισεκατομμυριούχος Ναγκίμπ Σαούρις απέκτησε το 53% του Euronews επενδύοντας μόλις 35 εκατ. ευρώ! Το Euronews εκπέμπει σε 13 διαφορετικές γλώσσες σε όλη την Ευρώπη, μεταξύ των οποίων και στα ελληνικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: