26.2.15

Τα αποτελέσματα του ΟΤΕ


Short Stories26.02.2015

ΟΤΕ TV: Σήμερα ανακοινώνει ο ΟΤΕ τα αποτελέσματα του 4ου οικονομικού 4μηνου του 2014 και τις προθέσεις του για τη Nova . Στο επίπεδο των μεταφόσεων , πρεμιέρα της επόμενης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας γίνεται την επόμενη Τετάρτη με τον αγώνα Πανιώνιος ΓΣΣ-ΑΕΠ Ηρακλής 1908 (19:00, OTE SPORT 3HD) και κορυφώνεται με δύο αναμετρήσεις την Πέμπτη, Απόλλων Σμύρνης-Χανιά ΑΟ (16:00, OTE SPORT 3HD) και Skoda Ξάνθη-ΟΦΗ (19:30, OTE SPORT 3HD).



Πήγασος: Ο Φώτης Μπόμπολας είναι ο νέος  πρόεδρος στον Πήγασο, μετά την παραίτηση του πατέρα του Γιώργου Μπόμπολα από τη θέση. Στο νέο ΔΣ ο Φ. Μπόμπολας έχει τον απόλυτο έλεγχο της εταιρείας, κατέχοντας και τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου.


ETV: Τη λύση της συνεργασίας τους κοινή συναινέσει αποφάσισαν η διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού EPSILON TV και η δημοσιογράφος Λίνα Κλείτου. Νέα παρουσιάστρια η  Ε. Μελέτη.

«Φίλαθλος»: Σε συνάντηση καλεί  τους δημοσιογράφους της εφημερίδας «Φίλαθλος» που βρίσκονται σε επίσχεση εργασία, σήμερα, στις 2.30 το μεσημέρι,  στα γραφεία της η ΕΣΗΕΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: