26.2.15

“Να είναι η τελευταία αναβολή”



Σε νέο μεταίχμιο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η απόφαση της κυβέρνησης, μετά τα επεισόδια του αγώνα της Λεωφόρου, ανάμεσα σε ΠΑΟ  και Ολυμπιακό, να αναστείλει για μια αγωνιστική το Πρωτάθλημα της Super League θα στερήσει από τους θεατές  τη μετάδοση των αγώνων αυτό το Σαββατοκύριακο. Η απόφαση ισχύει μόνο για τη SuperLeague, ενώ η αγωνιστική της football League θα διεξαχθεί κανονικά.


Το μικρότερο κόστος είναι για τους συνδρομητές της Nova  που απλώς θα χάσουν ένα  διήμερο με αναμετρήσεις. Το ζητούμενο είναι η ομαλή διεξαγωγή των αγώνων χωρίς να κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές.  Οι άνθρωποι της Nova είναι υπέρμαχοι της εφαρμογής της νομοθεσίας, γνωρίζοντας εκτός των άλλων πως αυτό που κινδυνεύει είναι το ίδιο το άθλημα. Το προϊόν της  Super League όσο συνεχίζεται αυτή η κατάσταση υποβαθμίζεται διαρκώς. Η ευχή των περισσότερων που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και την τηλεόραση,  είναι αυτή η αναβολή, να είναι η τελευταία, και  το κυριότερο να πιάσει τόπο. 




Δεν είναι λίγες οι φορές που τα τηλεοπτικά δίκτυα, οι δημοσιογράφοι, οι σχολιαστές και οι καμεραμάν έχουν δεχθεί τη μανία των οπαδών μέσα και έξω από το γήπεδο.  Στην περίπτωση της η Nova έχει κάνει πολλά βήματα για να μην λειτουργεί η τηλεόραση ως πεδίο δράσης των θερμοκέφαλων φτάνοντας έως και στην υπερβολή. Κατήργησε τα reality show με την  ανάλυση των φάσεων από τη μία, αλλά από την άλλη άφησε τις επίμαχες στιγμές κατά τη διάρκεια των αγώνων αποκλειστικά στην κρίση των θεατών, χωρίς οι δημοσιογράφοι να κάνουν σχόλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: