25.2.15

Κι άλλες συναντήσεις για την ΕΡΤ

ShortStories25.02.2015

ΕΡΤ: Νέος γύρος επαφών ανάμεσα στους εκπροσώπους των εργαζομένων και την ηγεσία του υπουργείου Επικρατείας. Μεταξύ των δύο πλευρών “υπήρξε απόλυτη συμφωνία ότι ο σχεδιασμός προχωράει στη βάση της δημιουργίας ενός πραγματικά Δημόσιου Ραδιοτηλεοπτικού φορέα στην υπηρεσία της κοινωνίας”. Ο Νίκος Παππάς, κατά τη διάρκεια της συνάντησης επανέλαβε πως  αναγνωρίζει πως  σέβεται τον αγώνα των 20 μηνών του οποίου η πολιτική και ηθική αξία είναι ανεκτίμητη.


Ελληνικός: Στη δημιουργία ραδιοφωνικού σταθμού που θα μεταδίδει ποιοτική ελληνική μουσική προχωρούν από κοινού ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο Ανδρέας Γ. Κουρής. Ο ραδιοφωνικός σταθμός θα λέγεται Ελληνικός και θα χρησιμοποιεί τη συχνότητα 93,2 από την οποία ως σήμερα εκπέμπει ο Orange.

Όσκαρ: Με 16 συνολικά βραβεία έφυγαν από την 87η τελετή απονομή των Βραβείων Όσκαρ, ταινίες θα μεταδοθούν σε Α’ προβολή από τα  Novacinema. Ανάμεσα τους και ο κυρίαρχος «Birdman», που απέσπασε, μεταξύ άλλων, το Όσκαρ καλύτερης ταινίας.



ΟΤΕ TV:  Ένα μοναδικό αφιέρωμα στον Αμερικανό σκηνοθέτη-φαινόμενο Μπράιαν Ντε Πάλμα θα φιλοξενήσει τον Μάρτιο ο ΟΤΕ TV (,κάθε Τρίτη βράδυ στο ΟΤΕ CINEMA 2)προβάλλοντας κάποιες από τις πιο διάσημες ταινίες του, όπως το θρυλικό “Carrie”, “Ο Σημαδεμένος” ή το οσκαρικό “Μαύρη Ντάλια”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: