10.2.15

Αύξηση του κατώτατου στα 751 ευρώ στον όμιλο Alpha

Short Stories10.02.2015

ΔΕΜΚΟ: Την αύξηση του κατώτατου μισθού σε όλους του εργαζομένους του ομίλου ΔΕΜΚΟ, και κατ΄ επέκταση στον Alpha στα 751 ευρώ από την 1η Μαρτίου, αποφάσισε ο Δημήτρης Κοντομηνάς. Η κίνηση  αυτή  μεταδόθηκε  από το Νίκο Μάνεση στον  Alpha  κατά τη διάρκεια έκτακτης  ενημερωτικής εκπομπής το βράδυ της Κυριακής, μετά τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης . Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, είχε κάνει τη σχετική δέσμευση, πως θα επανέλθει ο βασικός μισθός στα 751 ευρώ,  σε ορίζοντα 4ετίας.



ΕΔΟΕΑΠ: Με σχετική πλειοψηφία το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ εξέλεξε  ως νέο ταμία του Οργανισμού, την Ελένη Σπανοπούλου , μετά από την παραίτηση του Γιώργου Χριστόπουλου.


ΒΟΛΕΫ: Ο  βολεϊμπολίστας του Παναθηναϊκού, Κώστας Στιβαχτής είναι καλεσμένος απόψε στην εκπομπή «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λωλή (19:00, NS1-NS1HD). Ο πασαδόρος του «τριφυλλιού» μιλάει για τη νίκη της ομάδας του απέναντι στην ΑΕΚ.


ΟΤΕ TV: Οκτώ βραβεία σε όλες τις βασικές κατηγορίες απέσπασαν στη χθεσινή απονομή των 68ων Βραβείων Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου (BAFTA) οι ταινίες που έχει εξασφαλίσει ο OTE TV σε Α’ τηλεοπτική προβολή στα κανάλια OTE CINEMA τη φετινή σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: