24.1.15

Τα exit polls

Short Stories24.01.2015

ΣΕΔΕΑ:“Τα exit polls δεν καταγράφουν μόνο το ποιος νίκησε αλλά προσφέρουν απάντηση στο ερώτημα: «Ποιοι ψήφισαν το κάθε κόμμα/υποψήφιο και γιατί»”. Είναι ένα από τα τέσσερα σημεία για τη λειτουργία των exit polls που καταγράφει  ο ΣΕΔΕΑ, ενόψει της  παρουσίασης τους, το απόγευμα της Κυριακής, στους τηλεοπτικούς σταθμούς. Επιτυχημένα θεωρούνται τα exit polls όταν προβλέπουν το εκλογικό αποτέλεσμα με διαφορά +/- 3%, αναφέρεται στην ανακοίνωσή επισημαίνοντας πως υπάρχουν περιπτώσεις που η πρόβλεψή τους να αποκλίνει περισσότερο από το +/- 3%.


ΣΚΑΪ: «Goal Χωρίς Σύνορα» σε δύο δόσεις στο ΣΚΑΪ σήμερα και αύριο (13.00) με τον Μανώλη Σφακάκη. Την Κυριακή η εκπομπή θα μεταδώσει όλη η αγωνιστική δράση του Σαββάτου μέσα σε μία ώρα αθλητικού διαλείμματος από τον εκλογικό μαραθώνιο.

Star: Η επόμενη μέρα των εκλογών και το μήνυμα της κάλπης θα συζητηθεί  την επόμενη Δευτέρα «στον ενικό» (23:30, Star), με το Ν. Χατζηνικολάου, παρουσία του κοινού.


Alpha: Την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου στις 21:00, ο Alpha θα μεταδώσει σε Α’ τηλεοπτική προβολή την ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Αν…», την μεγαλύτερη ελληνική κινηματογραφική επιτυχία των τελευταίων ετών.




Δεν υπάρχουν σχόλια: