30.1.15

Οι εκλογές στο Πέραμα

shortStories

ΣΚΑΪ: Μια γειτονιά της Β΄ Πειραιά, το Πέραμα, διάλεξε η εκπομπή «Τελευταία Λέξη», για να ζήσει την τελευταία εβδομάδα πριν και την πρώτη εβδομάδα μετά τις εκλογές. Η εκπομπή επιχειρεί μια ακτινογραφία της προεκλογικής και της μετεκλογικής Ελλάδας αυτή την Κυριακή (23:15, ΣΚΑΪ). Το πρωί της ίδιας μέρας, ο Τάκης Χατζής στην εκπομπή «Ακραίως» (11.00) θα έχει φιλοξενούμενο το νέο υπουργό εργασίας, Πάνο Σκουρλέτη.


ΑΝΤ1: Αλλάζουν ημέρα προβολής οι εβδομαδιαίες σειρές  του ΑΝΤ1 από τις 9 Φεβρουαρίου, «Η εκδρομή» θα μεταδίδεται κάθε Δεύτερα στις 22:15, η εκπομπή «Ζόρικα Επαγγέλματα» το βράδυ της  Τετάρτης στις 22:15 και το «Ταμάμ» κάθε Παρασκευή την ίδια ώρα .
 

Basket: Τον εξ αναβολής αγώνα Άρης - ΠΑΟΚ για την 2η αγωνιστική της Basket League θα μεταδώσει από το «Nick Gallis Hall» την Κυριακή η Nova (17:00, NS3-NovaGO) σε περιγραφή του  Νικήτα Αυγουλή.


“AGORA: Θεαματική και συγκινητική ανταπόκριση από το κοινό για την ταινία “AGORA»  του Γιώργου Αυγερόπουλου  εξακολουθεί να προβάλλεται στους ιστορικούς κινηματογράφους ΑΛΚΥΟΝΙΣ, STUDIO και ΑΑΒΟΡΑ στην Αθήνα, καθώς και στους κινηματογράφους ΠΑΥΛΟΣ ΖΑΝΝΑΣ και ΤΑΚΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ στην Θεσσαλονίκη.




Δεν υπάρχουν σχόλια: