16.1.15

Καταγγελία του Μπέου από την ΠΟΕΣΥ

ShortStories

ΠΟΕΣΥ: “Τις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις κατά επαγγελματιών δημοσιογράφων της Μαγνησίας από το δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος με χυδαίες εκφράσεις και ενέργειες προσπαθεί να φιμώσει όσους ελέγχουν και δημοσιοποιούν τα πεπραγμένα του”, καταγγέλλει η ΠΟΕΣΥ.  Δηλώνει επίσης πως “οι δημοσιογράφοι του Βόλου, δεν θα υποκύψουν στις απειλές και στην προσπάθεια χειραγώγησής τους, που επιχειρεί ο δήμαρχος και θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για το καλό του τόπου”.  ενημερώνοντας πλουραλιστικά τους πολίτες της περιοχής, καταγράφοντας και δημοσιοποιώντας όλες τις απόψεις, έστω και αν αυτές δεν είναι αρεστές στον κ. Μπέο.




ΣΚΑΪ: O Γιώργος Κύρτσος και η Ζωή Κωνσταντοπούλου φιλοξενούνται  στην εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή την Κυριακή 18 (11:00_ΣΚΑΪ). Το ίδιο βράδυ ο Π. Τσίμας στην “Τελευταία λέξη” (23:15, ΣΚΑΪ) παραθέτει τις απόψεις των  διευθυντών του Ινστιτούτου Bruegel, Zolt Darvas, και του  CERP, Daniel Gros.

MEGA : Δημοσκόπηση της GPO φιλοξενεί  η “Ανατροπή” με τον Γιάννη Πρετεντέρη, την επόμενη Δευτέρα (23.40, MEGA)  με καλεσμένους τον  πρόεδρο της GPO Τάκη Θεοδωρικάκο και τον Ηλία Νικολακόπουλο.

Ποσοστά: Με μερίδιο 20,6% ο ΑΝΤ1 βρέθηκε την Τετάρτη στην πρώτη θέση της τηλεθέασης. Δεύτερος ο  Alpha με  16,8% και τρίτο το MEGA  με 15,8%. Το Star  ανέβηκε ελαφρώς στο 10,9%, ενώ ο ΣΚΑΪ είχε μερίδιο 6,3% κι ακολουθούν η  ΝΕΡΙΤ με 4,7%, το ETV με 3,3%, η Ν Plus με 1,6% και το Μακεδονία TV με 0,8%.


Δεν υπάρχουν σχόλια: