20.1.15

Βράβευση

Short stories20.01.2015

MEGA:  Η Ομοσπονδία Κωφών Ελλάδος βράβευσε  το MEGA  για την πρωτοβουλία υποτιτλισμού προγραμμάτων μέσω της υπηρεσίας Teletext, για άτομα με προβλήματα ακοή. Το 2010 ο σταθμός έδωσε για πρώτη φορά τη δυνατότητα σε άτομα με προβλήματα ακοής να παρακολουθήσουν ελληνική σειρά υποτιτλισμένη και αυτή ήταν «Το Νησί».  Έκτοτε ένα μεγάλο μέρος του προγράμματος του σταθμού υποτιτλίζεται κάθε σεζόν, ενώ το απογευματινό δελτίο ειδήσεων παρέχεται και στη νοηματική γλώσσα.


Nova: «Παίζουμε Ελλάδα πόλο» ονομάζεται η  νέα εκπομπή στη Nova  με το Διονύση Στρούμπο για την υδατοσφαίριση στη Nova που ξεκινάει απόψε(18:15, NS1-NS1HD) .Στη συνέχεια ακολουθεί ο αγώνας  Ελλάδα – Ουγγαρία για FINA World League Ανδρών (19:00, NS2).  

ΟΤΕ: Το δεύτερο μέρος του αφιερώματος στον σπουδαίο Ρόι Τάρπλεϊ, έναν από τους σημαντικότερους ξένους παίκτες που αγωνίστηκαν στην Ελλάδα, θα προβάλει η εκπομπή «Pick n Roll» απόψε (21:00, ΟΤΕ SPORT 4HD).Στο στούντιο του ΟΤΕ TV, θα βρίσκονται ο παλιός συμπαίκτης του Μέμος Ιωάννου και ο πρώην πρόεδρος του Άρη, Θεόφιλος Μητρούδης.


ΝΕΡΙΤ:  Σε Δημόσια διαβούλευση  για τη  Διακήρυξη Διαγωνισμού η οποία  έχει στόχο τη βελτίωση  Κέντρου Ψηφιακής Τεκμηρίωσης του Αρχείου της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης,  προχώρησε η ΝΕΡΙΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: