21.1.15

Το Ποτάμι για τις συχνότητες

ShortStories21.01.2015

Ποτάμι:  Με καθυστέρηση ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σ. Θεοδωράκης τοποθετήθηκε και για τα ΜΜΕ. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΠΕ σχετικά με τις άδειες των καναλιών, ο επικεφαλής του καναλιού αναφέρει ότι πρέπει «να προκηρύσσονται οι συχνότητες, αυτοί που παίρνουν τα κανάλια θα πρέπει να πληρώνουν». Στην περίπτωση της  ΝΕΡΙΤ παραδέχθηκε  ότι έγιναν λάθη, γι΄ αυτό «την επόμενη μέρα θα πρέπει να σκεφτούμε πως θα υπάρχει μία καινούρια δημόσια τηλεόραση των Ελλήνων».



ΝΕΡΙΤ: Τη διαδικασία συμμετοχή της ΝΕΡΙΤ στις διαπραγματεύσεις της EBU για την απόκτηση αθλητικών δικαιωμάτων, αποφάσισε το ΔΣ της εταιρείας. Η ΝΕΡΙΤ αποφάσισε να συμμετάσχει και στο πρόγραμμα ανταλλαγής αθλητικών ειδήσεων, με το ποσό των  10.780 ελβετικών φράγκων ( πλέον Φ.Π.Α).



ΠΑΟΚ: Ζωντανά θα μεταδώσει απόψε η  Nova τον αγώνα  ΠΑΟΚ – Χίμκι (19:00,NS3-NovaGO) για την 3η αγωνιστική της φάσης των «32» του Eurocup στο μπάσκετ. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Γιάννης Πάγκος.


Alpha: Εκλογές χωρίς… μουρμούρα δεν γίνονται! Ο  Alpha κάνει την έκπληξη και την Κυριακή 25 Ιανουαρίου, στις 17:15, θα προβάλει ένα έκτακτο επεισόδιο της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».


Δεν υπάρχουν σχόλια: