31.1.15

Αθλητικές εκπομπές στο ΣΚΑΪ


ShortStories

ΣΚΑΪ: Τρεις αθλητικές εκπομπές  στο ΣΚΑΪ αυτό το Σαββατοκύριακο. Σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι στην εκπομπή «Goal Χωρίς Σύνορα» με τον Μανώλη Σφακάκη καταγράφονται οι αντιδράσεις για το σούπερ ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ που έβγαλε η κλήρωση στο Κύπελλο Ελλάδας. Αύριο από την ίδια εκπομπή (13:00) θα μεταδοθεί  όλη η αγωνιστική δράση του Σαββάτου μέσα σε μία ώρα και το βράδυ στο «Goal» ( 21:45) καλεσμένος είναι ο  ηθοποιός και γνωστός φίλαθλος της ΑΕΚ Γιάννης Αϊβαζής.




ΟΤΕ: Με τέσσερις αναμετρήσεις ζωντανά από τον ΟΤΕ TV διεξάγεται η 15η αγωνιστική της Football League ΟΠΑΠ. Ξεχωρίζουν σήμερα οι αγώνες Ηρακλής Ψαχνών-Παναχαϊκή 2005 (18:30, OTE SPORT 6HD) και Ολυμπιακός Βόλου 1937-Ηρακλής 1908 (18:00, OTE SPORT 4HD).

Βενιζέλος: Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος είναι καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου «στον ενικό»  σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, αυτή τη Δεύτερα (23:30, Star).


**Τη χορήγηση του επιδόματος αφερεγγυότητας στους εργαζόμενους της «Ελευθεροτυπίας» έλαβε ο υπουργός εργασίας Πάνος Σκουρλέτης, μετά από διαβούλευση με τη διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: