21.1.15

Τηλεοπτικοί μονόλογοι και προετοιμασία για την Κυριακή



Συνεχίζεται ο (υποτιθέμενος) πολιτικός διάλογος στην τηλεόραση. Η σύντομη προεκλογική εκστρατεία ολοκληρώνεται χωρίς τηλεοπτική αναμέτρηση (debate), αλλά συνήθως με προσωπικούς μονολόγους των αρχηγών και τρομολαγνικά διαφημιστικά σποτ από τη ΝΔ.



Στην πολιτική κινητικότητα της μέρας σήμερα αναμένεται να παραχωρήσει συνέντευξη ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ, Γ. Παπανδρέου στη Σία Κοσιώνη ενώ αύριο στο MEGA (21:30) ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς θα παραχωρήσει την τελευταία του προεκλογική συνέντευξη στην Όλγα Τρέμη.

 Λίγη ώρα αργότερα (23:40) έρχεται  στο ίδιο κανάλι «Η ώρα της κάλπης», με τον Νίκο Ευαγγελάτο. Καλεσμένοι στο στούντιο της εκπομπής είναι ο υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ  Δημήτρης Σταμάτης, ο υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄ Αθηνών Γιάννης Βαρουφάκης, ο πρόεδρος του «Σχεδίου Β΄» Αλέκος Αλαβάνος, η οικονομολόγος Μιράντα Ξαφά, ο πρόεδρος της GPO Τάκης Θεοδωρικάκος.

Παράλληλα οι σταθμοί ετοιμάζονται για την κάλυψη των εθνικών εκλογών της Κυριακής, 25 Ιανουαρίου. Στον  Alpha την  αυλαία του εκλογικού μαραθωνίου ανοίγει στις 7:00 η εκπομπή «Πρωινή ενημέρωση στον Alpha», με τον Σπύρο Χαριτάτο και ακολουθεί  στις 10:00,  ο Νίκος Μάνεσης και στις 13:00 το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων. Ο εκλογικός μαραθώνιος συνεχίζεται στις 18:00 με ζωντανές συνδέσεις από τα εκλογικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα, τους πρωταγωνιστές της βραδιάς, τα κομματικά επιτελεία και τους υποψηφίους. Στις 19:00, ο Διευθύνων Σύμβουλος της MΑRC, Θωμάς Γεράκης, θα ανακοινώσει το exit poll. Συντονίζει ο Αντώνης Σρόιτερ, σχολιάζει και αναλύει η γενική διευθύντρια του ΤheTOC.gr, Έλλη Στάη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: