13.12.14

Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα από τον ΟΤΕ TV

Short Stories13.12.2014

ΟΤΕ TV: Μεταδόσεις ταινιών και σειρών και από το κινητό τηλέφωνο σχεδιάζει ο ΟΤΕ TV για το επόμενο διάστημα. Μέχρι εκείνο το σημείο έχει σχεδιάσει ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα με  Χριστουγεννιάτικες πρεμιέρες, κινούμενα σχέδια για όλη την οικογένεια, αγαπημένες χολιγουντιανές ταινίες, πλούσια θεματικά αφιερώματα από τις 19 Δεκεμβρίου έως και τις 7 Ιανουαρίου 2015. Μεταξύ άλλων θα μεταδώσει την Παραμονή Χριστουγέννων 24 Δεκεμβρίου, τη χριστουγεννιάτικη συναυλία του  βασιλιά του σουίνγκ Μάικλ Μπουμπλέ από το ΟΤΕ CINEMA 1HD.



ΣΚΑΪ: Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Όλοι μαζί για το παιδί»,ο ΣΚΑΪ και η Εθνική Τράπεζα οργανώνουν σήμεα σειρά δράσεων στην Αθήνα, την Πρέβεζα και τον Πύργο Ηλείας, με τίτλο «Φέτος τα Χριστούγεννα γίνε και εσύ Αϊ-Βασίλης», συγκεντρώνοντας παιχνίδια και ρούχα για τα παιδιά που έχουν ανάγκη.


Μπάσκετ: Όλους τους αγώνες στην 10η αγωνιστική της  Basket League θα καλύψουν τα κανάλια Novasports. Ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις, τη Δευτέρα, Πανιώνιος – Ολυμπιακός (17:00, NS3) και την Τρίτη,  Παναθηναϊκός – Άρης (18:00,  NS3). 


MEGA: Στην υλοποίηση  της εφαρμογής  MEGA TV app σε Smart TV, προχώρησε το MEGA. Από τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου είναι διαθέσιμη η ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογή «MEGA» σε όλες τις Smart TV της SAMSUNG.




Δεν υπάρχουν σχόλια: