6.12.14

Διάβημα από την ΠΟΕΣΥ για το Ρωμανό

ShortStories


Ρωμανός: Η ΠΟΕΣΥ διαβίβασε προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό, τους υπουργούς Δικαιοσύνης και Παιδείας, τους προέδρους του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ, των ΑΝ.ΕΛ. και της ΔΗΜΑΡ, τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ και τον Πρόεδρο της Βουλής κείμενο που φέρει 500 και πλέον υπογραφές δημοσιογράφων, εργαζομένων στα ΜΜΕ με το οποίο εκφράζεται η αγωνία του δημοσιογραφικού κόσμου και η θέση του να γίνει δεκτό το αίτημα του απεργού πείνας Νίκου Ρωμανού, να σπουδάσει και κυρίως να ζήσει.



ΣΚΑΪ: «Ακραίως» θα κινείται η νέα πολιτική εκπομπή με τον Τάκη Χατζή που κάνει πρεμιέρα αύριο (11:00, ΣΚΑΪ0. Ποδαρικό στην εκπομπή κάνουν οι δημοσιογράφοι Όλγα Τρέμη, Γιώργος Παπαδάκης και ο υπουργός υγείας Μάκης Βορίδης .


Ακροαματικότητες:  Με ποσοστό 14,3% ο Real FM είναι στην πρώτη θέση και δεύτερο το Μελωδία με 11,8%  για το μήνα Νοέμβριο. Η πρώτη δεκάδα ολοκληρώνεται με τους: Dee Jay 10,3%, ΣΚΑΪ 9,9%, Ρυθμός 8,7%. KISS FM 8,6%, Δίεση, 8,6% Sfera 8,3%, Derti 8,2%  και NovaΣπορ 7,7%.

Άρης: Η Nova  θα μεταδώσει αυτή την Κυριακή ρον αγώνα Άρης – Απόλλων Αρναίας (13:00 NS3)  για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: