17.12.14

Συντονίζονται με την Προεδρική εκλογή



Εκπομπές έκτακτης επικαιρότητας  για αποψινή πρώτη  ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Οι τηλεοπτικοί σταθμοί, ΣΚΑΪ, Alpha, και Action24, αλλάζουν πρόγραμμα και συντονίζονται στη ροή της πολιτικών εξελίξεων που θα καθορίσουν την πορεία της χώρας.



Στο ΣΚΑΪ «Η μάχη της προεδρικής εκλογής» ξεκινάει στις 19. και αμέσως ακολουθεί το Κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Σία Κοσιώνη.
Μαζί με τη δημοσιογράφο  αναλύουν τις εξελίξεις ο  Αλέξης Παπαχελάς,ο  Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο Παύλος Τσίμας και  ο Δημήτρης Τσιόδρας. Ο  Alpha θα ξεκινήσει έκτακτη νυχτερινή εκπομπή(23:45) μετά την ψηφοφορία και  θα παρουσιάσει την πανελλαδική δημοσκόπηση της εταιρίας Marc, όπου οι πολίτες παίρνουν θέση σε καίρια ερωτήματα. Στο στούντιο μαζί με τον Αντώνη Σρόιτερ, θα βρίσκονται στελέχη κομμάτων, ανεξάρτητοι βουλευτές, οι οποίοι καθορίζουν την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, δημοσιογράφοι, αλλά και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Marc, Θωμάς Γεράκης.


Στις 19.00 ακριβώς, το Briefing, θα μεταδώσει την κρίσιμη ψηφοφορία. Στη Βουλή  θα βρίσκεται ο Βαγγέλης Γιακουμής και στο τραπέζι του Briefing οι δημοσιογράφοι; Λαμπράκος, Πολίτης, Κοττάκης, Πυργιώτη, Γαβρα, Κοτρώτσος, Κώνστας, Κατσάκος, Αντύπας, Λιάρος, Μοσχολιού, Πασακυριάκος και Μουρελάτος Αμέσως μετά, στις 9.00 το βράδυ, ο Γιώργος Κουβαράς παίρνει τη σκυτάλη και αναλύει στο EveningReport το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, με τις πρώτες έγκυρες εκτιμήσεις για την επόμενη μέρα της προεδρικής εκλογής. Μαζί του στο στούντιο οι: Παπαγιαννίδης, Καιρίδης, Κοραή, Νταλιάνη και σε απευθείας σύνδεση διευθυντές εφημερίδων, γνωστοί δημοσιογράφοι και πολιτικοί αναλυτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: