6.11.14

Στη ΝΕΡΙΤ οι αγώνες της Τετάρτης για το Champions League

Champions League: Τη ΝΕΡΙΤ επιλέγει, όπως αναμενόταν η TEAM για τη μετάδοση του ελεύθερου αγώνα της Τετάρτης  Champions League της επόμενης 3ετίας. Στην TEAM υπήρξε ένας προβληματισμός για τη ΝΕΡΙΤ καθώς υπήρχε η προηγούμενη κακή εμπειρία του τρόπου με τον οποίο η ΝΔ αντιμετώπισε την προηγούμενη συμφωνία του φορέα των δικαιωμάτων με την ΕΡΤ, αλλά και το θα συμβεί αν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας ο ΣΥΡΙΖΑ. Παρόλα αυτά η πρόταση της ΝΕΡΙΤ θεωρήθηκε πιο αξιόπιστη από τον ΑΝΤ1.


MEGA: Συνεχίζεται ο προβληματισμός μεταξύ των μετόχων του MEGA για το πρόγραμμα και τις ειδήσεις. Στη χθεσινή συνεδρίαση δεν φαίνεται να ελήφθη κάποια απόφαση.


ΣΚΑΪ: Ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης μιλά σήμερα στο  «Έρρωσο» (13:00, ΣΚΑΪ)  και στη Δρ. Έλενα Λαζαρίδη για τις νέες δράσεις και πρωτοβουλίες του υπουργείου για την Πρωτοβάθμια Περίθαλψη.

Alpha: Με τις ομοφοβικές επιθέσεις ασχολείται απόψε η εκπομπή «Αυτοψία» (23:45, Alpha) με τον Αντώνη Σρόιτερ. Αφορμή η επίθεση που δέχθηκε ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι στο Παγκράτι πριν από δύο μήνες.


Δεν υπάρχουν σχόλια: